Dilema

SRBIN NE VERUJE ŠTA ČUJE OD BIVŠE ŽENE: Pozvala ga na kafu i sasula mu sve u lice - "Ovo je bezobrazluk na kvadrat"

Autor Teodora Boškovski

Jedan Srbin potražio je savet ostalih nakon što mu je bivša žena postavila neočekivano pitanje...

Izvor: Shutterstock/Twitter/screenshot

Kroz život znaju da se isprepletu brojne neočekivane situacije, a na koje možda ni u snu ne bismo pomislili da mogu da se dese. Dok s jedne strane mogu da se odnose na prijatelje i porodicu, s druge, vrlo lako mogu da budu usko povezane sa ljubavlju, pa čak i bivšom.

Jedan Srbin je nedavno doživeo jednu takvu sličnu situaciju i to sa bivšom ženom, te je ubrzo zatražio savet na Internetu, tačnije svom Tviter profilu.

"Bivša supruga me zvala da odemo negde na kafu. Mislio sam da hoće da pričamo o deci, međutim kaže da se sviđam nekoj njenoj prijateljici i hoće da nas upozna..." , napisao je on.

A onda, kako to inače biva, brojni koriscnici i pratioci su pokušali da daju svoj sud i mišljenje kako bi mu na neki način pomogli da razazna šta se zapravo krije iza toga. A među prvim komeatarima glasila je još jedna slična anegdota:

"Idealno, tako moja prijateljica upoznala svog bivšeg muža sa prijateljicom i ovaj se opet oženio, onda su se njih dvoje odselili u inostranstvo i pomogli njoj da se i ona preseli sa dečkom. Eno, svi sretno žive u komšiluku", napisala je jedna žena.

Kako god, većina korisnika ove društvene mreže smatralo je da bivša žena nije bila iskrena prema njemu, da želi samo da mu smesti ili da ga na osnovu ovog njenog pitanja, nikada i nije volela. Međutim, bilo je i suprotnih mišljenja.

"Nemoj da padaš na te fore. Još te voli. Klasična ženska manipulacija da vidi da li je još uvek voliš, ili si spreman da nastaviš dalje", "Laže, verujte mi, samo je očajna", "Bezobrazluk na kvadrat. Još jedan pokušaj ponižavanja i pokazivanja koliko joj više nije stalo. glasili su samo od nekih", glasili su samo neki od njih. A onda je za kraj usledila još jedna teorija koja tumači ponašanje bivše supruge koja glasi : "Bolje da je "pod kotrolom" drugarice nego neke tamo nepoznate žene..."

A šta vi mislite?

(MONDO)