Gore mreže

PROJEKCIJA "AVATARA" U BIOSKOPU PREKINUTA ZBOG UZBUĐENOG PARA: Gospođa pored poludela zbog CMAKANJA, nastao haos (VIDEO)

Autor Tamara Veličković

Izgleda da je jedan par u bioskopu prešao granicu kada su strasti u pitanju.

Izvor: Tiktok/cassrrz

Da li ste se nekada našli u situaciji da vam bude neprijatno zbog para koji se na javnom mestu neprestano ljubi pred vama? Dešavalo se da pojedini prelaze sve moguće granice, ali i da postoje ljudi koji reaguju i ukažu im na neprikladno ponašanje. To se dogodilo u bioskopu, prilikom projekcije novog dela sage Avatar.

Na društvenim mrežama je osvanuo snimak iz sale u kojoj se puštao film "Avatar: Put vode" i koji prikazuje opštu raspravu. Jedan par se navodno toliko uzbudio, da su zaposleni usred projekcije upalili svetla i ispratili ovaj par do izlaza. I dalje se ne zna koliko su partneri prešli granicu, s obzirom na to da neki tvrde da su čak imali intiman odnos.

Jedna žena objavila je video na TikTok-u i objasnila da je sve prekinuto na zahtev gospođe koja je sedela pored para. "Gospođa je zaposlenima prijavila da jedan gej par ide predaleko pri iskazivanju strasti, pa je film prekinut sve dok mladići nisu napustili salu", napisala je žena koja se na TikTok-u predstavlja pod imenom Kasandra i dodala kako su mladići zaposlenima rekli da ništa od navedenog nije istina.

Da stvar bude zanimljivija, niko nije očekivao da će bioskop "nagraditi" par koji je izbačen.

"Zaposleni su im na kraju dali nove karte i poručili im da dođu neki drugi dan da pogledaju film do kraja", dodala je žena koja je snimila ovaj video, a koji je pregledan više od 15 miliona puta. Pogledajte raspravu u bioskopu:

(MONDO)