Najradosniji praznik

10 NAJLEPŠIH ČESTITKI ZA BOŽIĆ: Ove poruke su izazvale najviše OSMEHA, možete da ih pošaljete bilo kome!

Autor Tamara Veličković

Obradujte voljene lepim čestitkama, izdvojili smo najlepše!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanovoć/shutterstock/everything possible

Čestitke za Božić i razne božićne poruke su samo jedan mali znak pažnje kojim iskazujemo ljubav bližnjima. Najradosniji hrišćanski praznik treba da bude ispunjen lepim rečima, ali činjenica je da uvek želimo da budemo originalni i ostavimo lep utisak.

Ne zanemarujte voljene čak i ako ste udaljeni od njih. Pružite im pažnju i neka im vaše želje za Božić ulepšaju praznike i vrate osmeh na lice. Pogledajte neke od najlepših čestitki kojima možete da obradujete drage ljude svih generacija:

  1. Godina za godinom brzo leti, a pravi prijatelj uvek te se seti. Da se nikad ne osetiš sam, tu je da ti ulepša dan. Srećan praznik!
  2. Srce čoveka kreira put, ali Bog upravlja njegovim koracima. Neka ti Bog svoju ljubav i blagost podari i svaku zamišljenu želju ostvari. Srećan Božić.
  3. Dok zvezdano nebo blista, svi slavimo rođenje Hrista. Na nebu mesec se zlati, nek te njegov blagoslov prati. Mir Božiji, Hristos se rodi.
  4. Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje za ovaj sveti dan. Srećan Božić.
  5. Iz svog života izbaci loše misli i neka ti se usele sreća i toplina. Današnji praznik proslavi u ljubavi i miru, a svaki novi dan neka ti donese osmeh na lice. Šaljem ti najlepše misli i želje i puno ljubavi. Srećan Božić.
  6. Ljubav i sreća, zdravlje i toplina doma, mir, radost i smeh neka svega ovoga u tvom domu ima, želim tebi i tvojim najmilijima.
  7. Gospodu se ovog jutra molim, neka budu zdravi oni koje volim. Neka vaš život ljubav krasi, a Bog od svakog zla nek vas spasi. Mir Božiji, Hristos se rodi!
  8. Samo otvoren um prima mudrost, samo otvorene ruke primaju darove, samo otvoreno srce prima ljubav i samo najdržae osobe primaju ovu poruku. Srećan Božić!
  9. Božić je praznik rođenja, svetlost, molitva. Božić je radost, snaga vere i mir u srcu. Na dobro Vam došao Božić i Sveto rođenje Isusovo!
  10. Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima! Srećan Božić!

Tu su i poruke za sve one koji su duhoviti! Smeh je lekovit, neka tako bude i za Božić. Evo par zanimljivih čestitki:

  • Želim ti da se uvek oblačiš po modi, a čaša puna viskija da ti godi, da nogice brčkaš u đakuzi vodi, na lotou sedmicu ubodi. Hristos se rodi.
  • Pobrinite se da u ovim hladnim danima imate dovoljno vitamina C. Njega ima prasen-CE, kobasi-CE, piv-CE, vin-CE, rakiji-CE. Mir Božiji, Hristos se rodi.
  • Želim ti vilu na Tari i auto Ferari, krpice iz Pariza, a kartica Viza neka ti uvek bude puna deviza. Želim ti život iz snova i da se uvek zgrće lova. Da uvek imaš povod za dobar provod. Srećan Božić.

(MONDO)