Stil

SRPKINJA U MILANU POKAZALA DA JE GOSPOĐETINA! Tamara ponovo diktira TRENDOVE - a ovo će se nositi i u 2023. godini

Autor Teodora Boškovski

Naša poznata modna blogerka, Tamara Kalinić pojavila se u Milanu i sve oduševila!

Izvor: Profimedia

Naša čuvena modna blogerka i svetski poznata influenserka, Tamara Kalinić iz dana u dan pomera granice u svetu mode i dokazuje zbog čega je toliko cenjena u istoj. Nema događaja na kom ona neće zasijati, a ovoga puta pojavila se na reviji modne kuće "Guči" u Milanu na kojoj je prikazana muška kolekcija.

Za tu priliku, Tamara se odlučila na odevnu kombinaciju u duhu samog događaja. Izabrala je "oversajz" odelo tradicionalnog kroja i veoma široko - poput muškog odela. Međutim, u pitanju nije bilo potpuno klasično odelo, već je dodatni pečat ostavio svetlucav materijal u duhu i dalje praznične atmosfere.

Više puta smo u prethodnim godinama mogli da vidimo koliko je ''muški stajling" kod poznatih dama bio aktuelan, a samo neki od primera su Penelope Kruz, Džulije Roberts, pa i naša Tamara Kalinić. A kako se može videti, on će biti moderan i u 2023. godini.

Ispod odela obukla je crnu rolku, a dodatno je eleganciju naglasila crnim salonkama i tašnicom u istoj boji poznatog modnog brenda. Pogledajte na slici kako je izgledala:

 (MONDO)