Stil

SRPKINJA SE POJAVILA, A IRINA ŠAJK I KAJLI DŽENER PALE U SENKU: Tamara oduvala Pariz, obućom zadala DOMAĆI ZADATAK!

Autor Tamara Veličković

Tamara Kalinić rame uz rame sa svetskim zvezdama - ponovo je oduševila Pariz!

Izvor: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Najpoznatija modna blogerka i dalje postavlja granice u svetu mode. Tamara Kalinić se pojavila na reviji prestižnog brenda na Nedelji mode u Parizu i svojom pojavom raspametila modne stručnjake. Dok su se brojne svetske zvezde poput Irine Šajk i Kajli Džener našle na udaru zbog kreacija sa životinjskim glavama, Tamara je dobila najviše moguće ocene.

Na reviji čuvenog dizajnera Đambatiste Valija, Tamara se opredelila za elegantnu kombinaciju i još jednom dokazala zašto su detalji od ključnog značaja. Obukla je kratku crnu bluzu i duboke predimenzionirane pantalone koje je u predelu struka krasila bela mašna. Ako je suditi po kolekciji Đambatiste Valija, ali i "Šanela", upravo mašna je vodeći trend ove sezone. Model sa podignutim strukom idealan je za svačiju građu - izdužuje figuru, a obožavaju ga brojne poznate dame.

Takođe, Tamara je pre desetak dana došla na Nedelju muške mode, a ulicama je prošetala u neobičnom teget kompletu. Mnogi su na mrežama prokomentarisali da je blogerka obula klompe, ali reč je o glomaznim cipelama vodećih svetskih dizajnera. Uz ovu kombinaciju uparila je elegantni ogrtač i torbicu nepogrešivog kontrasta.

Podsetimo, brend "Schiaparelli" se suočio sa mnogo osuda jer je na reviji otvaranja prikazao kreacije sa glavama životinja. Zato je francuska modna kuća na mrežama istakla da su životinje ručno oblikovane od pene, smole, vune i svilenog veštačkog krzna. Na kraju su ručno oslikane da bi izgledale što prirodnije, zbog čega nijedna životinja nije stradala pri izradi kreacija. Pogledajte kako su one izgledale:

(MONDO)