VIDEO

STANODAVAC JOJ SAOPŠTIO DA DUPLIRA CENU, PA OBJAVIO NJENU REAKCIJU: Kad je čula razlog ove odluke, POKLOPILA GA u trenu!

Autor Tamara Veličković

Internetom kruži snimak na kom stanodavac saopštava stanarki da je duplirao stanarinu.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/TikTok/screenshot/therealraulbolufe

Visoke cene za iznajmljivanje stanova su odavno poznate. Pisalo se i o trendu u Beogradu koji dodatno diže cene najma stambenog prostora, zbog čega je podstanarima teško da sastave kraj s krajem. Na TikTok-u je osvanuo snimak razgovora stanodavca i stanarke, koja u njegovoj kući živi već deset godina.

Raul Bulf je američki investitor, koji se zbog snimka koji sledi u nastavku, našao na udaru negativnih komentara. U razgovoru se čuje kako stanodavac saopštava stanarki da bi joj povećao stanarinu sa 1.100 na 2.200 dolara. "Zanima me da li planirate da ostanete u toj kući?", pitao je ženu koja je odgovorila potvrdno.

"Ne znam da li vam je prethodni vlasnik govorio, mi smo kupili kuću. Znam da vam je stanarina bila 1.100 dolara, to je dosta niska cena za današnje tržište, pa ću morati da vam povećam stanarinu. Kuće u tom području idu i do 2.500 dolara. Mi možemo da se dogovorimo da bude oko 2.000 - 2.200 dolara", predložio je.

Potom se čuo uznemiren ženski glas. "Vi se šalite? Pa to je duplo više nego sad, ja to ne mogu da priuštim. Imam decu i već radim dva posla", odgovorila je, a već u sledećem snimku zapretila da će "zapaliti kuću". Ova situacija izazvala je podeljena mišljenja, ali je stanodavac dobio niz uvreda. "Čisto zlo", "Odvratan si", "Posle se pitaju što niko ne voli stanodavce", glasili su komentari... Na čijoj ste strani?

(MONDO)