ANKETA

SRPSKI HIRURG NAJBOLJI FRAJER? STIGLA KONKURENCIJA IZ NOVOG SADA: Ko je misteriozni Aleksa - za svetske medije APOLON!

Autor Tamara Veličković

Novosađanin je na našim prostorima manje poznat, a stranim medijima "omiljeni lepotan".

Izvor: Instagram/Screenshot/dr.vujovic/_aleksagavrilovic_

Sećate li se Vasilija Vujovića koji je proglašen za najzgodnijeg hirurga na svetu? Beograđanin, koji se bavi estetskom hirurgijom, podigao je veliku prašinu, ali nije jedini o kome bruje svetski mediji. Čini se da je konačno dobio konkurenciju - Aleksu Gavrilovića. Njegov nadimak je Apolon, jer ga stranci svrstavaju u najzgodnije Srbe i manekene.

Aleksa ima 30 godina, diplomirani je pravnik i nosilac titule Mister Universal Ambassador 2016. Jednom prilikom je u intervjuu izneo niz predrasuda sa kojima se ne suočava samo on, već svi manekeni u našoj zemlji. Pored agencije u kojoj radi u Srbiji, Aleksa je radio i u Londonu, Barseloni, Parizu, Milanu, Kopenhagenu. Najdraže su mu revije brenda D&G.

"Najveća zabluda o muškom modnom svetu kod nas je da su svi muški modeli gej ili isfeminizirani i baš iz tog razloga se razmišljaju da li da se uopšte bave modelingom, da ih ne bi na taj način gledali. Organizacija je, naravno, na visokom nivou, ali moram priznati da u odnosu na domaće revije, ovde konstantno paze na vašu frizuru, šminku i naravno na odeću koju nosite. Pažnja koja se posvećuje modelima za D&G je za divljenje", rekao je Aleksa svojevremeno.

Inače, Aleksa je muškarac koji se pojavio u spotu Aleksandre Prijović za pesmu "Zvuk tišine". Delio je kadrove sa manekenkom Biljanom Bibi Borić, za koju se dugo šuškalo da mu je devojka. Ipak, Aleksa na svoj Instagram profil deli samo svoje fotografije, bez preteranog otkrivanja detalja iz privatnog života. Van piste voli da trenira, prati basket i crta.

Pogledajte kako čuveni Apolon izgleda:

 A evo kako izgleda Vasilije Vujović:

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)