FOTO

ZBOG NJE MUŠKARCI PRAVE LAŽNE UZBUNE! JEDINA KOLEGINICA VATROGASACA: Razgolićena spasava živote, uniforma PUCA OD GRUDI!

Autor Tamara Veličković

Anike Enike radi u vatrogasnoj službi, a zbog izgleda je stekla ogromnu popularnost na društvenim mrežama.

Izvor: Instagram/screenshot/anike.official

Nije svakodnevna situacija videti ženu zaposlenu u vatrogasnoj službi, naročito na terenu dok spasava nečiji život. Zato ovakve dame privlače mnogo pažnje, naročito ako su atraktivne i aktivne na društvenim mrežama. Anika Enike je 36-godišnja Nemica koju na Instagramu prati više od milion i po ljudi, a golišavim fotografijama redovno rasplamsuje maštu muškarcima.

Anike je prozvana najzgodnijom pripadnicom vatrogasne službe, a kratka plava kosa i grudi koje ističe doneli su joj vojsku obožavatelja. Nemica ističe da obožava svoj posao, kao i da nikada neće odustati od borbe u teškim situacijama na terenu. "Uvek ću ostati odana svojoj vatrogasnoj brigadi i spasavanju života", rekla je.

Ne krije koliko uživa u komplimentima koje dobija, a inače je i muzički talentovana. Anike svira saksofon, uskoro očekuje turneju sa bendom i ljudi je angažuju za različite vrste proslava. "Već sam snimila nekoliko pesama i htela sam da počnem da sviram, ali onda je krenula pandemija. Sviram i na rođendanima, u klubovima na Ibizi, volim to", kaže.

Anike na svojim fotkama uvek ističe grudi, a imala je i nekoliko "lažnih uzbuna" koje su uglavnom dolazile od muškaraca. Ako pogledate njene fotke na Instagramu, videćete hiljade komentara od jačeg pola, naročito ispod fotografija u uniformi. Anike još uvek nije pronašla srodnu dušu i kako kaže, ne planira još uvek. Pogledajte kako izgleda:

(MONDO)