FOTO

ŠTO SI STARIJI, SVE SI LEPŠI! NOVE FOTKE BREDA PITA ZALUDELE ŽENE: Obukao se kao TINEJDŽER, ovakvog ga još niste videli!

Autor Tamara Veličković

Neobični stajling Breda Pita oduševio je žene širom sveta!

Izvor: Profimedia

Na pragu je 7. decenije, ali to ne menja činjenicu da i dalje važi za jednog od najboljih frajera sveta. U prilog tome govori anketa od pre nekoliko dana, u kojoj ste birali između dva holivudska zavodnika - Džordža Klunija i Breda Pita koji je odneo ubedljivu pobedu.

Popularni dvojac trenutno snima zajednički film pod nazivom "Vukovi", a vredni paparaco vrebaju iz svih uglova seta. Tako imamo priliku da vidimo fotke iz scena koje ćemo gledati u njihovom ostvarenju, a najveću pažnju privlače neobični stajlinzi popularnog glumca. Bred je obukao komade koji prate poslednje modne trendove!

Urbana trenerka sa krznom, iscepani džemper i najtraženija kapica koja je zaludela najveće modne trendseterke, učinili su da Bred izgleda kao tinejdžer. Fotke su preplavile društvene mreže i ako je suditi po komentarima žena, i više su nego oduševljene. "Što si stariji, sve si lepši", "Bože, koliko ovaj čovek dobro izgleda", "Nije ni čudo što ga jure žene od 18 do 88", "Prelep je", "Nema mu ravnog", glase samo neki od komentara...

Podsetimo, prema britanskom medicinskom direktoru Njujorške dermatološke grupe, doktoru Kostasu Papageorgiou, Bred Pit zaista vodi računa o svom fizičkom izgledu. "Ne pokušava da izgleda mlađe, ali izgleda kao najzdravija verzija sebe. Čini se da Bred vodi računa o svom licu i vratu i da ih štiti od sunca i na ovoj način čuva elastičnost kože. Iako bi Bred mogao da uradi operaciju blefaroplastike pomoću koje bi 'sredio' gornje kapke, on je dovoljno pametan da to izbegne i zadrži prirodan izgled", rekao je jednom prilikom dr Kostas.

Pogledajte kako je izgledao na snimanju "Vukova":

(MONDO)