ANKETA

SUDAR NESUĐENIH JETRVA - OD ELEGANCIJE DO PROVOKACIJE: Kejt oduvala London, a Harijeva bivša došla BEZ BRUSHALTERA!

Autor Tamara Veličković

Dok je Kejt Midlton zadala domaći zadatak starom haljinom koju je prepravila, pevačica Eli Golding igra na kartu provokacije.

Izvor: Profimedia

Dodela BAFTA filmskih nagrada u Londonu okupila je brojne svetske zvezde. Glamurozna izdanja pratila su se do najsitnijih detalja, a među najvišim ocenama modnih kritičara našla se neobična kreacija koju je ponela Anja Tejlor Džoj. Ipak, kraljevski par ne može da prođe neopaženo. Princ Vilijam i princeza Kejt Midlton izazvali su mnogo ovacija, a naročito izgled princeze.

Kejt je nosila balsku haljinu na jedno rame, do poda, modne kuće "Alekander Mekvin", koju je i ranije ponela na dodeli BAFTA nagrada 2019. Ovoga puta, bila je potpuno drugačije stilizovana. Cvetni detalji koji su na ramenima viđeni 2019. godine, zamenjeni su elegantnim šlepom koji je padao duž leve strane tela. Kejt je uz čitavu kombinaciju uparila crne elegantne rukavice i večernju torbicu.

Kejt obožava dijamantske minđuše, ali je za ovaj događaj izabrala viseće cvetne. Inače, nakit koji nosi je iz poznatog španskog brenda "Zara" koji je osvojio žene u Srbiji. To je jedan od njenih favorita najpristupačnijih brendova, a zanimljivo je da su ove minđuše dostupne za onlajn kupovinu u ovom trenutku!

Par je bio među poslednjim učesnicima koji su stigli u Southbank centar u Londonu pre početka ceremonije dodele nagrada, a onda je stigla i pevačica Eli Golding, inače bivša devojka princa Harija. Pojavila se u veoma izazovnoj haljini dubokog dekoltea i bez grudnjaka, dok se donji deo haljine pomalo providio. Nosila je blještavu ogrlicu u obliku zmije, dok je kosu vezala u elegantnu punđu.

Za koga glasate?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)