FOTO

MILA JOVOVIĆ PRODAJE HALJINU OD LJUBAVNIH PISAMA, POČINJE AUKCIJA: Pogledajte kako izgleda UNIKAT, glumica otkrila cilj!

Autor Tamara Veličković

Glumica Mila Jovović najavila je prodaju jedinstvene haljine sa izvezenim ljubavnim pismima.

Izvor: Profimedia

Počinje aukcija za jedinstvenu haljinu Mile Jovović! Slavna glumica najavila je prodaju unikatne kreacije na kojoj su izvezena ljubavna pisma posvećena Ukrajini. Mila je rođena u Ukrajini. Majka joj je Galina Oginova Jovović, a otac Bogdan Jovović, čija porodica vuče korene iz Crne Gore. Glumica je odlučila da sam novac nameni za pomoć Ukrajini.

Mila već neko vreme sarađuje sa ukrajinskom dizajnerkom, a povodom obeležavanja godišnjice rata, objavila je seriju fotografija na kojima pokazuje postupak izrade haljine. Na njoj se nalaze i stihovi sopstvene pesme, a haljina će se prodavati na aukciji.

"Danas je prva godišnjica rata u Ukrajini. Sarađujem sa izuzetnom ukrajinskom dizajnerkom koja uzima 'ljubavna pisma' za Ukrajinu i ručno ih prišiva na haljinu koja će se prodati na aukciji, a sav prihod će ići Fondaciji Olena Zelenska", napisala je glumica. Na fotkama može da se vidi da je reč o elegantnoj haljini nalik venčanici, a ostaje da vidimo finalni rezultat.

Podsetimo, Mila je jednom prilikom na Instagramu komentarisala trenutni rat u Ukrajini, te ga povezala sa traumama koje je njena porodica doživela tokom sukoba na području bivše Jugoslavije. "Slomljena sam srca i zapanjena pokušavajući da obradim ovosedmične događaje u mom rodnom mestu u Ukrajini. Moja zemlja i narod su bombardovani. Podeljena sam na dva dela dok gledam kako se užas odvija, zemlja se uništava, porodice raseljavaju, celi njihov život leži u ugljenisanim fragmentima oko njih. Rat. Uvek rat. Lideri koji ne mogu doneti mir. Beskrajni velikan imperijalizma. I uvek narod plaća krvoprolićem i suzama", zaključila je glumica u poruci kojom je pozvala na pomoć Ukrajini.

(MONDO)