Stil

IMA SAMO 23 GODINA, A TRKA SE U MUSTANGU! Prezgodna plavuša ne zna za strah: Muškarci joj ljubomorišu, a ona NE STAJE...

Autor Teodora Boškovski

Jedna devojka (23) ljubitelj je automobilizma, a nedavno je imala svoju prvu trku u "Mustangu". Evo šta kaže jači pol...

Izvor: Youtube/ Rebecca Cox/Screenshot

Rebeka Koks ima samo 23 godine, a brzu vožnju i automobile voli više do "svega" - najviše svog ljubičastog  "Mustanga". Često se nalazi na meti zlosutnih komentara, upravo zbog toga što je žena.

Otkrila je da muškarci pretpostavljaju da ona ne zna ništa o svetu automobila. Svoju ljubav prema automobilima razvila još 2019. kada je kupila prvi automobil. Pored toga ona se bavi i modelingom, te nakon što je zaradila novac na, pomalo škakljivim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, ova Britanka je uspela da kupi svoj auto iz snova - "Mustanga".

"Mnogi pretpostavljaju da zbog toga što sam žensko ili ne znam ništa o autu koji vozim ili očekuju da znam apsolutno svaku sitnicu o svom autu", rekla je ona za medije.

"Nisam se bavila automobilima od detinjstva i ne znam sve o svom automobilu, ali volim da učim i uživam u procesu. Ne pretvaram se da znam šta radim, ali kao i svi drugi, svi moramo negde da počnemo", dodala je i otkrila da je prvi auto koji je kupila bio "Ford Fiesta",  a zatim "Ford Mustang". Osim ljubavi prema četvorotočkašima, Rebeka se i profesionalno trika.

"Prošle godine odlučila sam da se vozim svojim Mustangom na stazi. Nikada se u životu nisam trkala i bila sam apsolutno prestravljena, pogotovo dok su svi gledali. Učinila sam to jer sam želela da dokažem sebi da mogu, čak i ako ne pobedim nijednu trku. Toliko mi je devojaka nakon toga poslalo poruku rekavši da je neverovatno što sam to uradila s tako malo iskustva, da one to nikad ne bi uradile", priča Rebeka.

Uprkos tome što je inspirisala druge žene da sednu za volan, Rebeka je dobila i okrutne komentare zbog svoje njene "uloge" u, na prvi pogled, muškom svetu.

"Mislim da mi je bilo lako u poređenju s mnogim devojkama. Sve u svemu, moje je iskustvo bilo prilično pozitivno iako je definitivno bilo dosta negativnosti... ", rekla je ona i dodala da, uprkos nizu negativnih komentara, ne planira da zapostavi svoju ljubav prema automobilima, prenosi prenosi Daily Star.

(MONDO)