Večita dilema glasi da li u ljubavi postoji interes ili su samo u pitanju stvari neophodne za normalan način života? Da li muškarac treba da bude materijalno obezbeđen da bi ispunio očekivanja žene i da bi ona uostalom bila sa njim?

Upravo je ova tema na Reditu pokrenula opštu raspravu nakon što je jedan korisnik upitao nežniji pol: "Koliki je minus po vama ako muškarac nema auto?"

Odgovori koji su usledili bili su i za i protiv, a ovo su neki od njih:

"Ogroman. Pričam iz ugla osobe od 25 godina. I ovo kažem iz najbolje namere. Vikend obilasci Srbije ili negde malo dalje, izleti, odlazak na more i obilazak okolnih plaža, bilo kakav transport kad su pikovi korone i kad je neko od vas u većem riziku, ili neko u vašoj porodici. Bilo kakav transport bilo čega većeg od ranca. Deca. Odlazak u bolnicu u drugi/veći grad po potrebi. Realno nemamo dobar javni prevoz, bukvalno je napinjanje da se juri poslednji bus iz nekog grada. Neka pomoć starijima. Mnogo sam se pokajala što sam bila u vezi sa osobom od 30 godina, a koja ima odbojnost sto se tiče vožnje i automobila i onda je 'cimao' njegove da nas voze", ispričala je jedna žena.

"Auto je potreban, ali opet mislim da je bitnija ljubav. Jeste to tačno, ali kada sagledaš situaciju i te kako je potreban. Moj otac nema auto i bukvalno gde god da hitno mora da ide treba mu taksi. Ja sam iz tog razloga položila vozački i jedva čekam da što pre da kupim auto. Ali svakako nije minus, bitno je da se trudiš i radiš i da skupiš novac za neki porodični auto", napisala je druga korisnica.

reddit.jpg
Reddit Serbia/ Printscreen 

S druge strane, bilo je i onih koji su smatrali da auto apsolutno nije potreban:

"Nije minus ako ima do 25 godina, studira i nema stalna primanja. Ovi što voze tatina kola su mi znak pitanja."

"Pa nije minus jer se neće desiti da mi se manje sviđa zbog toga, ali ako mi se već sviđa onda jeste plus (ali ne veliki pošto ima bitnijih stvari)", glasio je drugi odgovor.

"Nije minus uopšte. Baš me briga iskreno, ionako ja nemam vozačku dozvolu pa mi glupavo da tražim tako nešto od muškarca. Nije muškarac ništa manje muževan jer vozi bicikl umesto automobila.", iskreno je odgovorila još jedna korisnica.

A šta vi kažete, da li biste bile sa muškarcem koji nema kola?

Anketa

Da li biste bile sa muškarcem koji nema auto?

(MONDO)