Opleli ga kao nikad

NAJBOLJI ZET ILI NAJVEĆA ČEPULJA? SAMO MU NOGE VIRE IZ NJIHOVIH DU*ETA: Nema Srbina koji bi to uradio - NI ZA BRDO PARA

Autor Maja Gašić

Glumac Kris Prat našao se na meti kritika zbog "tazbine". Odluka da kupi kuću ispostavila se kao veoma problematična i to zbog komšiluka!

Izvor: Profimedia/CLTN, GGRE

Zvezda blokbastera o superherojima, američki glumac Kris Prat (43) izazvao je oštro negodovanje u javnosti kada se pre pet godina razveo od koleginice Ane Faris (46). Nije bio problem to što je nakon osam godina braka pohrlio u zagrljaj 10 godina mlađe devojke, a koja je ujedno i ćerka Arnolda Švarcenegera, sa popriličnim saldom na bankovnom računu.

Ono što mu svet nije oprostio je što je dugogodišnju ljubav - Anu, ostavio da se stara o njihovom sinu Džeku, sada desetogodišnjem dečaku kod koga je prevremeno rođenje ostavilo određene zdravstvene posledice. Glumac, koji je "procvetao" u novom braku i super doterao liniju,  se još više "zakopao" kada je javno komentarisao kako je zahvalan Bogu što mu je Ketrin Švarceneger (33) podarila zdravu ćerkicu 2020. 

Čini se da se Kris potpuno priklonio moćnim Švarcenergerima, o čemu svedoči i to da je nedavno kupio kuću praktično tik uz vilu svoje tašte Marije Šrajver (67), bivše supruge čuvenog glumca i nekadašnjeg guvernera Njujorka, Švarcija.

Pogledajte gde se nalazi njegov plac, a gde taštin.

Kako su na mrežama komentarisali, Kris se duboko "uvalio" u bogatu porodicu... U "običnom" svetu, nema muškarca koji bi odabrao da kupi dom blizu tašte, ali čini se da Krisu ni najmanje ne smeta da mu prva komšinica bude Šrajverova. 

"On ili je najbolji zet na svet ili je najveća čepulja", "Samo mu noge vire iz Švarcijevog du*eta", "Baš me interesuje koliko će ovo da traje", "Dok ne provale kakav je parazit", komentarisali su "zlobnici" na mrežama.

(MONDO)