Stil

ĆERKA ALESANDRE AMBROSIO ZA TREN UKRALA MAMINU SLAVU! Svi gledaju šta je obukla - "Vidi se da si savladala lekcije"

Autor Tamara Veličković

Alesandra Ambrosio dovela je ćerku na Gučijevu žurku, a naslednica je za tren ukrala svu pažnju.

Izvor: Profimedia/RETO

Nema sumnje da slavni Viktorijin anđeo privlači pažnju gde god da se pojavi. Dok mnogi misle da joj nema ravne i da ne postoji manekenka koja može da joj parira, brazilska lepotica nas uveri u suprotno. Alesandra Ambrosio je na Gučijevu žurku povela 14-godišnju ćerku Anju Luiz, koja je za tren osvojila paparace i ostale javne ličnosti.

Njen stajling izazvao je mnogo komentara. Alesandra je izabrala dugačku belu haljinu sa efektnim cvetnim detaljem ispod grudi. Za razliku od njenog elegantnog izdanja, Anja se odlučila za šik neobičnu varijantu. Obukla je roze komplet, nalik svilenoj pidžami, dok je ispod nosila bež korset koji je glavni trend prolećne sezone.

Izvor: Profimedia/RETO

Mama i ćerka su zajedno pozirale, smejale se i ludo provodile! Alesandra je jednom prilikom otkrila koliko bi volela da se njena deca u životu bave onim što vole, a ako to bude manekenstvo, sigurna je da bi ih podržala pri svakom koraku njihove karijere. Manekenka je navikla da dobija komentare da Anja i ona izgledaju kao sestre, a ne kao majka i ćerka.

Izvor: Profimedia/RETO

"Anja je predivna", "Preslatka je", "Ona je Aleksandrina kopija", "Vidi se da si savladala mamine lekcije", "Vas dve izgledate kao sestre!", "Ona baš ima stila", glasili su komentari, a bilo je i onih koji su manekenki zamerili što na žurku vodi 14-godišnju ćerku. Pogledajte izdanje manekenke koje je najviše komentara izazvalo:

(MONDO)