Stil

PONOVO JE PROGLAŠENA ZA NAJSE*SEPILNIJU ŽENU SVETA! Srpski maneken se oglasio: "Muškarci brkaju erotiku i estetiku!"

Autor Teodora Boškovski

Da li je vitkost otišla u zaborav i šta se danas podrazumeva pod se*sepilom!

Izvor: Instagram/ashleygraham

Plus sajz manekenka, Ešli Grejem ponovo je proglašena za najse*siplniju ženu sveta. Kraljica oblina, kako je mnogi nazivaju, visoka je 176 centimetara i ima 92 kilograma. Ne libi se da uđe u preusku haljinu ili provokativno modno izdanje. Čak se i više puta fotografisala naga, što su joj neki zamerili, ali nju svakako ne dotiču zlosutni komentari. S ponosom nosi obline!

Svakako su se vremena, trendovi i slobode promenili. Ono što je nekada bilo nepojmljivo, danas je traženo i prihvatljivo. Pa tako, nekada manekenke ispod određenih normi i veličina, težine i obima struka, nisu mogle da kroče na modnu pistu.

Postavlja se pitanje da li je vitkost otišla u zaborav i koliko se ideal lepote promenio poslednjih decenija. Šta je ono što se danas smatra se*sepilom? Na ta i ostala pitanja, gostujući na PRVA TV odgovorili su Danijela Dukuljev, plus size model i Đorđe Kortina, nekadašnji maneken. Kako smatra Đorde Kortina, u pitanju je samo povećana demokratičnost u modi, nova ponuda koja je i ranije postojala, ali ne toliko kao danas.

"Sada vi možete da birate, da li ćete sebe da vidite u XS ili XL modelu", smatra on. Na to se nadovezala i Danijela Dukuljev koja smatra da što veća raznolikost, različite građe i tela omogućavaju da se svaka osoba prepozna u tom modelu, jer između ostalog svi se mi razlikujemo.

"Mislim da Ešli Grejem ima malo previše kilograma na svoju visinu, ali sve je dozvoljeno. Muškarci posebno greše, jer ne prave razliku između estetike i erotike", istakao je naš nekadašnji maneken Kortina. Pa tako, za njega, sek*epil i erotika predstavljaju energiju i hemiju, a nikako izgled i formu.

A šta vi mislite?

(MONDO)