Stil

KOME JE LEPŠA KAD JE GOLA? NIKOME, KONAČNO NAUČILA LEKCIJU! Kakva transformacija žene koja voli SALO - prvi put pohvale!

Autor Tamara Veličković

Najpoznatija plus sajz manekenka, Ešli Grejem, odlučila je da se obuče - konačno!

Izvor: Profimedia/Mickael Chavet/Mickael Chavet

Najpoznatija plus sajz manekenka iznenadila je prisutne na Kanskom festivalu - više nego ikad! Taman kada su svi bili sigurni da žena od 92 kilograma nikada neće prestati da ističe višak kilograma, salo, celulit i strije, ona ih je razuverila. Ešli Grejem se pojavila na crvenom tepihu Kanskog festivala, a fotografima je nekoliko minuta trebalo da shvate ko pozira ispred njih.

Ešli, koja večito izaziva oprečne komentare i svakodevno dobija prozivke na račun tela, odlučila je da prekrije telo. Obukla je belo odelo - zvonaste pantalone, duži sako i glomazan šešir crne boje. Modnu kombinaciju uparila je sa velikom crnom mašnom oko vrata. Bilo je nemoguće ne primetiti veliku promenu kada je oblačenje u pitanju. "Kakva transformacija", glavni je komentar koji kruži mrežama.

Izvor: Profimedia/Agence Franck Castel/Castel Franck/ABACA

"Tako je, konačno si naučila lekciju", "Zar ovo nije mnogo bolje od haljine u kojoj na sve strane kipi salo?", "Kome je lepša gola? Nikome!", "Bravo Ešli, ovako treba da nastaviš, "U ovome si najlepša", glase samo neki od komentara. Podsetimo, manekenka je glavna tema mnogih jer se godinama zalaže za prirodan izgled i promoviše sve ono čega se žene srame. Ipak, mnogi smatraju da je odavno prešla granicu i da na prestižnim događajima izgleda neprimereno.

Izvor: Profimedia/Imagespace

Ešli nema problem da obuče haljine koje više otkrivaju nego pokrivaju, pa je na crvenim tepisima rado pokazivala salo, celulit, strije... Pre par dana je odlučila da obuče glomaznu haljinu, ali je ona bila toliko teška, da joj čak i hodanje bilo teško izvodljivo. Ako je suditi po komentarima, čini se da je Ešli prvi put napravila pun pogodak.

Pogledajte izdanje koje je izazvalo lavinu komentara:

...a evo kako se Ešli inače oblači:

(MONDO)