Stil

NISI MODERNA, NE BLAMIRAJ SE! POZNATU ALBANKU URNIŠU: Krenula u teretanu, zbog OBUĆE prasnuli u smeh (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Nove fotke Rite Ore nasmejale hiljade ljudi.

Izvor: Instagram/ritaora

Albanska pevačica koja je prozivala Srbe nema sreće kad su modni trendovi u pitanju. Nakon pantalona zbog kojih su joj govorili da "izgleda u**ano", Rita Ora je pokušala ponovo da bude moderna. Uslikana je na ulicama Sidneja u sportskoj odeći - helankama, običnoj beloj majici i jakni. S obzirom na to da se uputila u teretanu, Albanka se dobro potrudila da sakrije lice bez šminke, pa je tako stavila kačket i naočare za sunce.

Ipak, najveću pažnju privukla je obuća koju do sada nismo mogli da vidimo na drugim damama, makar ne uz sportska izdanja. Obula je klompe sa krznom, a da celokupan utisak bude zanimljiviji, uparila ih je uz crvene čarape. Ove fotke preplavile su mreže i izazvale niz komentara: "Nisi moderna", "Užas", "Uporno pokušava da bude drugačija", "Ne blamiraj se", "Zar patike nisu bile bolji izbor?", pisali su...

Izvor: Profimedia

Podsetimo, Rita je razbesnela Srbe kada je svojevremeno zahtevala da "Apple" kompanija uvrsti Kosovo na mapu kao nezavisnu državu. Stalno se pojavljuje u izdanjima koja poznate, modne znalce i publiku ostavljaju bez teksta - u tangama, sa flasterima na bradavicama i haljinama poput spavaćica.

Izvor: Profimedia

Nedavno je "zapalila" mreže jer je obukla pantalone koje stvaraju iluziju - deluje kao da nosite dva para pantalona u isto vreme. Ipak, naišla je na negativne komentare i čini se da modnim ukusom zaista ne može da se pohvali. Pogledajte jedno od najupečatljivijih njenih izdanja:

(MONDO)