FOTO

ANĐELINA DŽOLI SKRATILA KOSU I POSTALA PLAVUŠA! Pogledajte kako sada izgleda slavna glumica - kakva PROMENA za leto!

Autor Tamara Veličković

Anđelina Džoli je posle mnogo godina odlučila da kosu ofarba u plavo.

Izvor: Profimedia

Iako joj ovo nije prva plava faza, svaka promena koju Anđelina Džoli uvede, privuče mnogo pažnje. Oduvek je bila sinonim za lepotu, a za mnoge i najlepša žena sveta. Dok su jedni zadržali isto mišljenje i dan-danas, drugi su ga promenili, a razlog je gubitak kilograma o kojem se često brujalo.

Kao i mnoge žene, i slavna glumica je odlučila da napravi nešto novo pred sam početak leta. Godinama je bila brineta, a sada je skratila kosu i ofarbala se u plavo. Promenu su zabeležili fotografi, na događaju na kom je Anđelina Džoli promovisala svoj novi brend "Atelier Jolie" kao deo brenda "Chloe".

Obukla je crnu top haljinu, a plava kosa je još više došla do izražaja. Na licu je imala minimalno šminke, a ako je suditi po komentarima, mnogima se dopada ova promena. Podsetimo, Anđelina je tokom 90-ih imala plavu kosu. Godinama unazad negovala je braon nijanse, uz povremeno osvežavanje sa nekim svetlijim pramenom.

"Kao dete, nisam bila tipična devojčica. Znate, neke devojke su često pravile frizure jedna drugoj i izmišljale nove. Slatko je, ali nikad nisam bila takva devojka. Sada je u trendu plava kosa, a kada sam bila dete koristili smo posebne olovke kako bi kosa dobila sjajnu nijansu", rekla je glumica jednom prilikom.

Pogledajte neke od najupečatljivijih fotki Anđeline Džoli:

(MONDO)