SALO NIJE PROBLEM

BLIŽI JOJ SE TROCIFRENI BROJ KILOGRAMA, A SKINULA SE U KUPAĆI: Ovo su svi čekali - primer ženama ili čista bruka? (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Da li Ešli Grejem, najpoznatija plus sajz manekenka, daje primer ženama ili ne?

Izvor: Profimedia/CRY-MA/thephotone.com

Ceo svet zna sa kakvim se sve osudama Ešli Grejem suočava. Najpoznatija plus sajz manekenka je osoba koja uvek izaziva podeljena mišljenja - dok je jedni žestoko osuđuju, drugi je žusto brane. Razlog je izgled, odnosno, višak kilograma koji ponosno ističe i promoviše. Koliko je njen trud da žene podstakne u tome da ne skrivaju "nesavršenosti" poput strija, sala i celulita, postao značajan, govori i titula koju je zvanično dobila ove godine. Proglašena je za najatraktivniju ženu sveta, iako se i dalje mnogi ne slažu.

Njene modne kombinacije takođe dobijaju oprečne komentare. Voli da nosi usko, ističe sve svoje obline, a čak i da iznese haljine čiji otvori jasno ističu strije. Sada su se pojavile fotke u kupaćem kostimu, a na mrežama se povela rasprava da li Ešli daje primer ženama ili ne. Manekenka je uživala na odmoru u San Tropeu, sa suprugom Džastinom Ervinom i prijateljima. Najveću pažnju privukla je njena figura u dvodelnom kupaćem kostimu.

Nosila je model sastavljen od gornjeg dela sa animal dezenom i gaćica visokog struka u crnoj boji. Ponovo se videlo koliko Ešli ne mari za tuđa mišljenja, čak i kada je svesna da je paparaci fotkaju sa svih strana. "Ovo izgleda ružno", "Lepa žena, ali previše ističe salo", "Kako neko ko zarađuje pola miliona dolara mesečno može ovako da izgleda?", "Ešli je baš počela da preteruje", "Gojaznost ne treba promovisati", pisali su mnogi...

Ešli Grejem je pre sedam godina postala prvi model koji nosi veličinu 46, koji se u kupaćem kostimu slikao za naslovnicu magazina "Sports Illustrated". Godinu kasnije, 2017. godine, postala je i prvi plus sajz model na naslovnici časopisa "Vogue". Na crvenim tepisima uvek bude glavna tema, htela to ili ne. Pogledajte kako Ešli izgleda u kupaćem:

 ...a pogledajte i jedno od izdanja koje je izazvalo veliku pompu:

(MONDO)