NOVA DIJETA

HRVATSKA BOMBA 5 DANA JELA SAMO ČOKOLADU: Iznenadićete se kad čujete rezultat - vlasnica BRUTALNIH oblina otkrila tajnu!

Autor Tamara Veličković

"Samo jedeš čokoladu i smršaš", kaže Nives Celzijus.

Izvor: Instagram.com/nivescelsius

Jedna od najatraktivnijih Hrvatica, Nives Celzijus (41), iz dan u dan počasti pratioce ekstravagantnim fotografijama. Provokativnim izdanjima redovno golica maštu muškarcima, uživa u komplimentima i brojnim pitanjima o izgledu. Često se pohvali da trenira, ali priznaje da i te kako uživa u hrani.

Zanimljivo je da Nives tvrdi kako je smršala zahvaljujući omiljenom slatkišu mnogih. "Ja sam jednom bila na čokoladnoj dijeti i smršala sam šest kila za pet dana.Samo jedeš čokoladu", otkrila je Nives Celzijus za IN magazin. "Povremeno dopustim taj luksuz i odem na masažu. Pod luksuz mislim da odvojim vreme za to. Idem u teretanu povremeno. Imam i neke spravice kod kuće, ali to je više onako usputno malo, dok gledam nešto što me interesuje", otkrila je Nives svoje fitnes tajne.

Inače, Nives je nedavno otkrila da nema puno strpljenja za fotografisanje. "Koristim 'selfie stick', nemam ja nerava za fotkanje, to traje 15-20 minuta, a ako nije dobar dan, odustanem. Ali vidite da slabije objavljujem na Instagramu, nemam ni nerava, ni vremena za to", rekla je.

Podsetimo, Nives je nedavno izazvala pompu. Dok je pozirala na plaži u minijaturnom bikiniju sa slikom sladoleda na "škakljivim" mestima na grudima, u kadar joj je uleteo zgodni frajer, a sliku je objavila na Instagramu. Teško je odlučiti u koga pre gledati dok oboje pokazuju svoja zgodna tela, a Nives je prokomentarisala šaljivo: "Koji vam je najbolji ulet? Meni ovaj u kadar". Pogledajte kako izgleda fotka!

(MONDO)