Čista 10!

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA TORBICA ANĐELINE DŽOLI OD 1.360 EVRA: Model na koji su Srpkinje "odlepile" – ČISTA DESETKA!

Autor Maja Gašić

Anđelina Džoli oduševila je sve novom Valentino torbicom koja je apslutni hit za ovo leto!

Izvor: Profimedia

Glumica Anđelina Džoli je bila slika i prilika čiste elegancije i prefinjenosti kada su je paparaci pre neki dan uslikali na porodičnom ručku u Njujorku sa troje od njeno šetoro dece - Paksom, Šajlo i Zaharom.

Brineta koja je nekada važila ne samo za najlepšu ženu na svetu, nego najse*sepilniju, danas je često na meti kritika zbog mršavosti. Verovatno je to jedan od razloga što obično bira stilske kombinacije koje ne otkrivaju poreviše kože. Duge suknje i haljine, mantili, sakoi, kardigani, minimalistička šminka... postali su njen zaštitni znak.

O tome svedoče i poslednje fotografije na kojima lepa Anđelina nosi beli trenčkout, koji je apsolutno u trendu poslednje dve sezone, ali najviše pažnje modnih stručnjaka privukla je Valentino torbica. Ovaj model u boji slonovače, koji staje 1.490 dolara (1.360 evra), trenutno je najpopularniji u celom svetu, a ni mi nismo izuzetak. Na ulicama Srbije videćete ogroman broj devojaka i žena koje nose ovakav model torbice, ne nužno brendiran, ali sličnog, ako ne istog oblika i približno identičnih detalja.  

Torbica Anđeline Džoli sa zlatnom kopčom koju predstavlja logotip brenda Valentino, među modnim znalcima je poznata kao "Valentino Garavani mini Loco" torba. Napravljena je od teleće kože i ima odvojivi kaiš sa lancima, omogućavajući onome ko je nosi da je prilagodi svojoj visini.

Glumica, koja je nedavno promenila boju kose i osvežila izgled svetlim pramenovima, sofisticirani stajling je dopunila crnim cipelama na visoku potpeticu i velikim naočarima za sunce.

Pogledajte ovaj jednostavan, a efektan stajling Anđeline Džoli

 Kao vam se dopada? 

A pogledajte i neka ranija izdanja lepe Anđeline...

(MONDO)