TUGA!

HARALA JE PISTAMA I ZA 20 DANA ZARAĐIVALA MILIONE! A onda se zaljubila, muž joj uzeo sve - sada živi kao BESKUĆNIK

Autor Teodora Boškovski

Bivša lepotica i model zbog ljubavi je doživela krah - od raskoša do beskućnika...

Izvor: Instagram/screenshot/nastasiaurbano

Da život može preko noći da se preokrene, kako na bolje, tako i na gore, dokaz je nekadašnja slavna manekenka i model - Nastasija Urbano. Špansku lepoticu mnogi su smatrali za najlepšu ženu na svetu koja je 80-ih godina harala modnim pistama i osvajala simptanije brojnih modnih kuća.

Zahvaljujući svojom lepotom i harizmom, Nastasija je za dvaesetak dana mogla da zaradi oko 20 miliona dolara.

"Radila sam za sve poznate časopise, svi su me voleli. Zaradila sam milion dolara za godinu dana, a radila sam samo 20 dana te godine, i to se ponovilo tri ili četiri godine", ispričala je nekadašnja manekenka za španske medije. "Imala sam sve, živela sam kao kraljica", dodala je.

Nesumnjivo je bila najtraženiji model osamdesetih. Tokom svoje bogate karijere mnogo puta našla se na naslovnim stranama modnog časopisa Vog ("Vouge"), kao i mnogih drugih. Veliki uspeh koji je ostvarila u Evropi otvorio joj je vrata Amerike, gde je takođe bila uspešna. Potpisala je ugovor sa modnom kućom "Ford" u Njujorku.

Izvor: Gofoundme.com

Osamdesetih godina modnim pistama šetala je uz Lindu Evanđelistu i bila je zaštitno lice parfema "Opijum", kreatora Iv Sen Lorana, a koje i dan-danas mnoge dame koriste. Kretala se samo među svetskim faca i večerala sa poznatim holivudskim glumcem Džekom Nikolsonom i umetnikom Endijem Vorholom. Visoko kotirana u društvo, Nastasija je zbog ljubavi dosta propatila, a njena agonija i dalje traje. Prvi muž je želeo da prestane da se bavi svojim poslom, a drugi je tražio da sav svoj novac uloži u njegove projekte. Tako je izgubila sve. Danas pati od depresije i živi kao beskućnica na ulicama Barselone u Španiji.

"Kada ne želim nikom da smeta, noć provodi u predvorju banaka u Barseloni", iskreno je rekla ona u jednom interjvuu.

Pre nekoliko godina, 61-godišnja Nastasija Urbano je po treći put iseljena iz jednog od iznajmljenih stanova jer nije mogla da plaća stanarinu, te jedino što joj je preostalo jetse da da živi na ulicama Barselone. Tada je njena priča dospela u javnost. Za nju su čuli i nekadašnji prijatelji i kolege i bili radi da joj priteknu u pomoć. Čak su organizovali dobrotvornu akciju kako bi prikupili novac za njene osnovne životne potrebe, a ubrzo su stigle i ponude da nastavi svoju karijeru u svetu mode. Pre tri godine, nakon 25 godina od penzionisanja i muke koja ju je snašla ponovo se vratila ispred objektiva fotoaparata, a u svojoj 57. godini ponovo je pozirala poznatim španskim fotografima i stilistima sa kratko ošišanom kosom.

Pogledajte kako je Nastasija Urbano nekada izgledala, a kako izgleda sada:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO)