FOTO

IMA 12 GODINA, KAKO JOJ DAJETE DA SE OBLAČI SKANDALOZNO?! Bekamovi na udaru, šok izdanje njihove ćerke - NOSI ČIPKU!

Autor Tamara Veličković

Bekamovi trpe osude zbog haljine koju nosi njihova dvanaestogodišnja ćerka Harper.

Izvor: Profimedia

Bekamovi su na udaru, ali čini se da se osude više prepisuju Viktoriji Bekam jer je modna dizajnerka. Razlog je njihova ćerka Harper koja je nedavno proslavila 12. rođendan. Kada je Viktorija objavila nekoliko fotografija sa proslave, a na kojima su Dejvid, Harper i sinovi Romeo i Kruz, verovatno nije ni slutila kakve će prozivke početi.

Porodica Bekam je uživala u kafeu "Prada", a Harper je uslikana u ljubičastoj haljini sa čipkastim detaljima. Ovaj model, kažu pratioci, namenjen je za žene, a ne za devojčicu koja je tek napunila 12 godina. "Haljina u stilu donjeg veša za devojčicu od 12 godina uopšte nije prikladna. Ona je super slatka, njeno anđeosko lice ne ide uz tu vrstu haljine", napisao je jedan pratilac, a drugi je dodao: "Ne mogu da zamislim da dozvolim da 12-godišnjakinja nosi slip. To nije u skladu sa godinama".

Potom su usledile kritike na račun mesta za proslavu rođendana. Pratioci su istakli da su svoj 12. rođendan slavili kod kuće, uz porodicu, društvo i maminu tortu, a ne na "fensi" mestu. Popularni par je često na meti kritika zbog načina na koji odgaja devojčicu u odnosu na trojicu sinova.

"Ne pružamo više ljubavi ćerki nego sinovima, ali to je jednostavno drugačije. Kada su dečaci mali, možete da ih kotrljate okolo, padnu, podignu se i dobro su", rekao je Dejvid 2012, kada je Harper imala 10 meseci. Fudbaler odavno trpi užasne komentare jer svoju ćerku tinejdžerku ljubi u usta u javnosti.

Pogledajte kako je izgledala na rođendanu:

BONUS VIDEO:

(MONDO)