Estetski zahvat?

DA LI JE SILVESTER STALONE OPERISAO LICE? Procurile nove fotke, ljudi u neverici gledaju kako Rambo sad izgleda (FOTO)

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Da li je Silvester Stalone operisao lice? "Zli jezici" kažu da jeste, pogledajte fotografije!

Izvor: Profimedia/Backgrid/KAMA

Silvester Stalone snima novu sezonu svog rijaliti šoua, a fotografije sa suprugom izazvale su burne reakcije. Na slikama nastalim ispred njihove kuće, Silvester Stalone je sa bratom i suprugom, ali njegovo lice izgleda mnogo drugačije nego inače!

Stalone je prošle godine iznenadio najavom razvoda od Dženifer Flejvin, sa kojom je dobio tri kćerke. Par se ipak pomirio i proteklih meseci ljubav cveta, što pokazuju i u svom rijalitiju "Porodica Stalone".

Izvor: Profimedia/Backgrid/KAMA

Silvester, koji ima punih 77 godina, uslikan je tokom snimanja a mnogi su primetili da mu lice izgleda drugačije. Deo oko očiju i čela je previše zategnut, dok se čini i da je stavljao filere u obraze.

Izvor: Profimedia/Backgrid/KAMA

Glumac je više puta govorio o paralizi dela lica, izazvanom komplikacijama na porođaju, ali mnogi smatraju da je njegov trenutni izgled rezultat previše estetskih korekcija. Slavnom glumcu mnogi zameraju što je snimanje rijalitija nastavio usred najvećeg štrajka holivudskih scenarista u poslednjih 60 godina, a sada se digla bura i zbog ovih fotografija. 

Pogledajte i slike Silvestera sa ženom!

A ovo su njihove kćerke, Sistin, Sofija i Skarlet Stalone!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

(MONDO)