Pravila mode!

STILISTKINJA PREDSEDNIKA CG OTKRIVA STROGE PROTOKOLE OBLAČENJA! Ovo nikako ne sme - osvrnula se i na Vučićeva ODELA

Autor Teodora Boškovski

Stilistkinja crnogorskog predsednika Jakova Milatovića otkrila koliko su rigorozni protokoli oblačenja zvaničnika i kako se odeva predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Modna kreatorka Milena Đurđić stilistkinja je predsednika Crne Gore Jakova Milatovića, i njegove supruge,  Milene Milatović. Brižljivo bira šta će da obuku za svečane i važne događaje, te je i za inauguraciju crnogoskog predsednika bila zadužena da sve bude pod konac.

Takođe, oblači i kraljevski par u Emiratima, ali i žene šeika pa je za Kurir TV ispričala o protokolima, šta tamo mora, sme, i šta nikako ne sme, po pitanju oblačenja. Otkrila je i ko se najbolje oblači na domaćoj javnoj sceni.

"Postoji protokol i, verovali ili ne, žene ne smeju da imaju lak u boji. Moraju da uvek nose čarape u boji kože čak i leti. Moraju da poštuju protokol četiri prsta ispod kolena i ispod ramena za dužinu suknje i rukava. To su te poteškoće koje moraju da isprate. Kad su inauguracije i značajni događaji, uključen je ceo tim ljudi jer je bitno koju će poruku poslati", kaže Milena Đurđić.

Ona se takođe osvrnula i na oblačenje žena sa naše javne scene. Evo šta je rekla o "svetskoj, a našoj", Tamari Kalinić.

Izvor: Instagram/Screenshot/tamara

"Naša Tamara Kalinić koja je istaknuta svetska blogerka i te kako ima stila. Ne znači ako si svetski poznat da imaš stila, ali ga ona ima. Milan Marić mi se dopada kako se oblači, njegov privatni stil", kaže Milena koja se osvrnula i na oblačenje srpskog predsednika.

Izvor: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

"Predsednik Aleksandar Vučić ima dobra odela, to moram da primetim. To je nešto na šta prvo obratim pažnju", dovršila je Milena.

Takođe, dizajnerka Milena Đurđić za MONDO otkrila je ranije i kako je došlo do saradnje sa predsednikom Crne Gore i njegovom suprugom i šta zapravo simbolizuje haljina koju je Milena Milatović nosila za inauguraciju.

BONUS VIDEO:

 (MONDO/Kurir.rs)