NEOBIČAN SLUČAJ

PUTNICA ŠOKIRALA STJUARDESE - KUPILA SAV KIKIRIKI U AVIONU! Videla da molba "NE PALI", pa poručila: Nisam imala izbora!

Autor Tamara Veličković

Kupila je sav kikiriki u avionu i potrošila tri puta više od cene avionske karte!

Izvor: Shutterstock

Na letu prevoznika Eurowings za Diseldorf dogodio se neobičan slučaj. Dok su stjuardese spremale grickalice za putnike, obratila im se Britanka Lea Vilijams. Imala je posebnu molbu, a to da je ne služe putnike kikirikijem. Objasnila je da pati od teškog oblika alergije na kikiriki i kako kaže, nije naišla na razumevanje stjuardesa.

Dvadesetsedmogodišnja Britanka navodi da nije imala drugog izbora nego da kupi sav kikiriki u avionu, kako bi bila sigurna da ga niko drugi neće pojesti. Potrošila je 184 dolara za 48 kesica, što je skoro tri puta više od cene avionske karte, pa sada traži povraćaj novca.

"Gledali su me kao da sam luda. Stjuardesa je rekla: 'Ali, ima ih mnogo, moraćemo sve da ih prebrojimo'. Odgovorila sam da nema problema i da ću sve platiti, jer mi nisu ostavili izbora", kazala je Vilijamsova, a dok ona tvrdi da je dobila nerazumevanje, portparol Eurowingsa kaže drugačije:

"Žao nam je zbog neprijatnosti, ali ponudili smo da putnike u njenom okruženju obavestimo o alergiji. Kasnije je ipak odlučila da kupi kesice". Uz to, kompanija ističe da "nije u mogućnosti da garantuje da u avionu neće biti hrane koja može da izazove alergijsku reakciju", jer je putnicima dozvoljeno da unesu svoje grickalice. Za sada nije poznato da li će prevoznik nadoknaditi Vilijamsovoj novac utrošen za kupovinu kikirikija.

BONUS VIDEO:

(MONDO)