FOTO

NOVE "APA-DRAPA" FOTKE ADRIJANE LIME NAPRAVILE POMETNJU! Ne prepoznaju je više - "Borim se da prihvatim novo telo"

Autor Tamara Veličković

Adrijana Lima ponovo je u centru pažnje zbog - kilaže!

Izvor: Profimedia

Adrijana Lima, koja je jedna od FIFA ambasadora, trenutno boravi u Sidneju gde se održava Svetsko prvenstvo u fudbalu za žene. Paparaci su i ovoga puta zaslužni što su fotke bivše srpske snajke obišle svet. Uslikali su je na ulici u opuštenom izdanju, koje su mnogi opisali kao "apa-drapa", jer niko nije navikao da Viktorijinog anđela vidi u toliko ležernoj kombinaciji.

Adrijana nije više toliko profesionalno angažovana. Posvećena je porodici i majčinstvu, ali tu je da ispoštuje glamurozne važne događaje. Ovoga puta, obukla je teget pantalone, pamučnu majicu, tamnu, široku jaknu i sportske patike. Kao i uvek, imala je minimalno šminke na licu, dok je kosu vezala u opušten rep.

Izvor: Profimedia

S obzirom na to da se Adrijana u poslednje vreme suočava sa oprečnim komentarima kada je njen fizički izgled u pitanju, ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta. Dobila je niz kritika na račun linije - kako se mnogo promenila, ugojila i da više ne liči na sebe, bez obzira što je u septembru prošle godine rodila svoje treće dete.

Ona je istakla da se trudi da prihvati promene na sebi, da skine kilograme, ali i da to u 40-im i posle tri porođaja nije tako lako kao pre. "Borim se sa tim da prihvatim kako moje telo sada izgleda. Svakog dana moram da podsećam sebe: 'Slušaj, prihvati ko si. Prihvati svoje telo'. Moje telo je telo u tranziciji jer sam dobila bebu. Dakle, upravo sam donela novi život na svet. To je veliki blagoslov. Svako telo ima drugačiju reakciju na trudnoću i period posle trudnoće", rekla je Adrijana i dodala:

Izvor: Profimedia

"Tako da moram da vežbam svaki dan, moram da praktikujem i prihvatanje promena. Svaki dan se borim sa tim. Svaki dan moram da podsećam sebe da sam samo čovek. Tu i tamo imam neke nesigurnosti. Isto tako, svaki dan učim nove stvari. S godinama, vaše telo ne reaguje isto kao i pre. Ali, to je u redu. Učim", rekla je Adrijana.

Pogledajte kako je Adrijana izgledala u trudnoći:

BONUS VIDEO:

(MONDO)