Stil

SRPSKA KREATORKA OTKRIVA ŠTA ĆE SE NOSITI NA JESEN I ZIMU! Široka odeća je veliko "NE", a jedno je obavezno u ORMARU

Autor Teodora Boškovski

Naša modna kretorka Suzana Perić otkriva šta će se nositi na ulicama u narednom periodu!

Izvor: Profimedia

Modni trendovi ove godine doneli su nam povratak u prošlost, "tihi luksuz" i isticanje elegancije. Polako "oversajz" komadi odeće gube na značaju, a vraćaju se elegantiniji komadi odeće.

Modni događaji širom sveta još uvek traju, a prethodni su nam doneli nove trendove i zadali šta će se to nositi u sezoni jesen/zima 2023. i 2024. godine. Naša modna kreatorka Suzana Perić za RTS napominje da se u modu vraća ličnost. Šta to treba da znači?

"Vrlo je bitno da kao ličnost možemo da iznesemo sve. Do sada su nekako trendovi bili da moramo mi njih da nosimo, ali sada mi kao ličnost iznosimo taj trend", objašnjava Suzana.

Takođe, prema njenim rečima, u modu se vratilo dosta jednostavnosti, ali se vratila i jedna nova forma, koja se zove boja, kao i različiti stilovi.

Izvor: Profimedia

"Vraćaju se maksi kaputi, kao nekada, a to smo predstavili tokom proleća na Nedelji mode u Parizu. Takođe se vraća koža, kao i naglašenost niskog struka, zatim veštačko krzno, atributi za glavu", rekla je modna kreatorka i dodala da sve ono što je ženstvenost je ponovo u stilu.

Ističe da je bela košulja novi "dres kod" i trend jer može da se kombinuje. Vraćaju se naglašene obline, ženstvenost je uvek u trendu. Kod muške mode vratile su se palete roze boja, široke pantalone i prsluci.

BONUS VIDEO:

 (MONDO)