Ne može bezobraznije

DOMAĆICA IZ DUBAIJA POSTAVILA MUŽU MILIONERU SKANDALOZAN ULTIMATUM: Evo šta sve mora da joj KUPI da bi zatrudnela

Autor Maja Gašić

Žena udata za milionera iz Dubaija drsko je obajvila spisak "potrepština" koje muž mora da joj kupi da bi uopšte ostala u drugom stanju. Evo kako ga je ucenila...

Izvor: Tiktok/screenshot/lionlindaa

Žena milionera, koja se na TikToku predstavlja kao "prava supruga iz Dubaija", zapanjila je sve koji je prate, a i one koji tek ponekad nabasaju na njen profil, listom stvari koje očekuje od supruga kada ostane u drugom stanju. 

Linda Andrade živi u Dubaiju sa svojim bogatašem, a u videima koje redovno objavljuje na ovoj mreži otkrila je i koji su njeni uslovi bili da stupi u brak - samo jedan od njih je bio da ima firmu na svoje ime! Onima koje bi želele da vode njen život savetovala je i kako da upecaju milionera, a ovog puta je otkrila koje sve hirove mora suprug da joj ispuni da bi mu rodila dete. 

"Ja sam domaćica i supruga milionera, a evo šta sam sve zahtevala od svog bogatog muža da bih uopšte nosila njegovu bebu",  kaže ona u videu i nabraja dijamantske prstenove, zlatnu polugu i svakodnevne posete spa centrima...

Linda želi ogroman dijamantski prsten kada zatrudni, a boja i vrste zavisiće od toga da li će nositi devojčicu ili dečaka. Plavi kamen ako je dečak, a ako je devojčica - roze. I nema štedljivosti na veličini - dijamanti koje je okrenula ka kameri su tako veliki da joj prekrivaju prst.

Isto važi i za  ostele predmete koje potražuje... Linda želi ružičastu "Hermes Kelly" torbu ako je devojčica i plavu "birkinku" torbu ako je dečak. Takođe, spa svakog, ali baš svakog dana je na istoj listi.A kada bude vreme da se otkrije pol bebe, umesto uobičajenog bušenja balona, Linda traži da na najvišj kuli na svetu, Burdž Kalifi, bude objavljeno da li nosi dečaka ili devojčicu.

Zahtev koji je možda sve najviše šokirao jeste što je tražila i zlatnu polugu koja će biti teška koliko i novorođena beba!

Pogledajte kako ona sve to opisuje u videu...

Jasno da je ovaj njen post izazvao bes korisnika ove mreže, mnogi su je nazvali sponzoršom, ali sa 745.000 vernih pratilaca, Linda se mnogo ne nervira. Ostaje pri svojim zahtevima, a da li će ih baš sve ispuniti muž milioner - sigurno ćemo saznati preko mreža...

BONUS VIDEO:

 (MONDO)