Stil

UVRNUTA TRANSFORMACIJA KEJT MOS: Fotke od pre par nedelja ŠOKIRALE SVE, a sada izgleda 20 godina mlađe, pogledajte! FOTO

Autor Teodora Boškovski

Supermodel Kejt Mos pojavila se nakon bure oko njenog izgleda bez šminke i pokazala šta znači moć transformacije!

Izvor: Profimedia

Nekadašnja najtraženija manekenka Kejt Mos (49) koja je plenila modnim pistama devedestih pre par nedelja šokirala je javnost svojim prirodnim izgledom - onako kako izgleda bez trunke šminke. Nekada poznata po lagodnijem životu i noćnim izlascima, kao i porocima, izgleda se i danas vratila na staro.

Zbog konzumiranja štetnih supstanci njeno lice kao da je preko noći ostarilo. Ali, čini se da je nakon kritika odlučila da više vodi računa kad god izađe na ulicu. Ovoga puta pojavila se u Njujorku na humanitatnom događaju koji je organizovala Amal Kluni. Transformacija je potpuno neverovatna! Tom prilikom ona je kao nikada do sada odlučila da stavi "tonu" šminke, puder je sijao pred reflektorima, dok je crna senka dovela do izražaja njene oči.

Za odeću, odlučila se za haljinu u njenom stilu - providnu. Na sebi je imala dugačku belu providnu haljinu, nalik na venčanicu iz viktorijanskog doba, a ispod koje je imala bodi u boji koži. Međutim, njime nije uspela sve da pokrije... Njenu vitku liniju izdužile su dodatno vrtoglavo visoke zlatne salonke.

Pogledajte kako Kejt Mos izgleda bez šminke i sa:

A ovako je izgledala pre par nedelja!

Izvor: Profimedia

BONUS VIDEO:

 (MONDO)