PRIRODNA MISICA

PRVA POBEDNICA NA TAKMIČENJU LEPOTE BEZ ŠMINKE! Natašine fotke OBIŠLE SVET, a nije smela da stavi ni sjaj za usne (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Pogledajte kako izgleda Nataša Beresford, 26-godišnja pobednica takmičenja lepote bez šminke!

Izvor: Instagram/screenshot/natashaberesford

Nataša Beresford (26) je pobednica takmičenja lepote bez šminke. Reč je posebnom događaju, izboru za Mis Londona 2023. Stotine žena nisu smele da budu našminkane tokom celog događaja, toliko da je i sjaj za usne bio zabranjen. Učesnice su šetale scenom i pokušavale da impresioniraju sudije prirodnom lepotom.

Prvi put u 95-godišnjoj istoriji izbora za Mis Engleske, lepotice su licima bez šminke osvojile ovacije. Organizatori kažu da se ovako nešto prvi put dogodilo u Britaniji, a verovatno i u svetu. Nadaju se da će to "osnažiti žene, povećati samopouzdanje i promovisati realniju sliku tela jer se sve fokusira na prirodan izgled".

Ko je Nataša Beresford koja je osvojila laskavu titulu?

Nataša je radila kao stomatološka sestra u "Royal London Dental Hospital-u" 2021. godine, a nedavno je prešla u privatnu stomatološku ordinaciju. Nataša je istakla da želi da se posveti humanitarnom radu. "Smatram da je moj posao stvarno zahvalan. Tokom godina radila sam u Držvanoj službi za zdravstvo (NHS-u), kao i u privatnim i hitnim stomatološkim ordinacijama. U budućnosti bih volela da se dodatno usavršavam u dentalnoj radiografiji i obrazovanju o oralnom zdravlju", rekla je pobednica i dodala:

"Takođe planiram da volontiram za stomatološke klinike u Velikoj Britaniji, gde pružaju stomatološku negu i savete o oralnom zdravlju ljudima koji su ostali bez doma, preživeli zlostavljanje, siromašnim porodicama, pacijentima obolelih od raka i ljudima koji se oporavljaju od zavisnosti", rekla je. Pogledajte kako Nataša izgleda:

BONUS VIDEO:

(MONDO)