VIDEO

OD "SMEŠNE" DODATNE ZARADE NAPRAVILA BRUTALAN BIZNIS! Tek da vidite jedan radni dan - DNEVNICA 340€, a samo uživa!

Autor Tamara Veličković

Proširila biznis i danas ima posao iz snova.

Izvor: Tiktok/oliviathedogladyx

Šta je za vas posao iz snova? Na društvenim mrežama mnogi kažu da ga Olivija Tompson iz Edinburga ima. Jedno vreme zarađivala je šetajući pse, a onda je došla na neobičnu ideju kojom je proširila biznis. Olivija je danas "pratnja" psima na venčanjma. "The Dog lady", kako su je prozvali, radila je u jednoj firmi kao asistent administratora. Pauze za ručak koristila je za dodatnu zaradu - šetajući pse.

Nakon što se vratila kući u martu ove godine, odlučila je da pokrene privatni biznis. "Oduvek sam želela da budem organizatorka venčanja, ali mi je bilo teško da dobijem taj posao bez iskustva", otkrila je. Dobila je posao u kraljevskom botaničkom vrtu Edinburg, gde je imala priliku da zaviri u glamurozna venčanja.

"U botaničkom vrtu možete da imate pse. Pomislila sam 'Ko čuva pse?'. Shvatila sam da me psi čine najsrećnijom i volim venčanja", rekla je. Tamo je radila tri nedelje, dala je otkaz i pokrenula svoj posao. Postala je pratnja psima na venčanjima i tako spojila svoje dve ljubavi u jedno - psi i venčanja.

Zahtevi mladenaca

Otkrila je da je bila pratnja na četiri venčanja, a dnevnica joj je bila oko 340 evra. Pre samog venčanja, Olivija se sastane sa mladencima i psom kako bi se upoznali. "Uvek se sastajem sa klijentom pre dana venčanja - kako bih saznala sve što treba da znam i videla ponašanje. To je na neki način običaj za mladu ili mladoženju. Mnogi ljudi me rezervišu i za fotografije", objasnila je.

Otkrila je i da mladenci imaju razne zahteve. Neki ne žele pse na ceremoniji već samo kasnije na slavlju, a nekima je bitno da je njihov ljubimac sa njima na fotografijama. Jednom prilikom, Olivija je imala zadatak da sa psom prošetala do oltara. "Bila sam jako nervozna. To je bilo prvo venčanje na kom su psa hteli na ceremoniji. Svaki pas je do sada bio dobro dresiran, ali strah me je da će doći dan kada to neće biti tako", rekla je i dodala da ima već puno rezervacija. Pogledajte kako izgleda Olivijin radni dan:

BONUS VIDEO:

(MONDO)