VIDEO

BILA SAM RUŽNA DOK NISAM ULOŽILA SKORO 30.000€ U LICE! Zapalila mreže snimkom - ovakvu TRANSFORMACIJU još niste videli

Autor Tamara Veličković

Snimila je detaljan video o estetskim operacijama i pokazala neverovatnu transformaciju.

Izvor: YouTube/Mia Dio/Printscreen

"Bila sam ružna dok nisam uložila 30.000 dolara u svoje lice", glasi naziv videa koji je zapalio društvene mreže. Mia Duo je 22-godišnja influenserka iz Majamija koja je odlučila da ispriča sve o plastičnim operacijama. Proslavila se na TikTok-u objavljivanjem komičnih skečeva i sadržaja koji je vezan za lepotu. Prati je pet milion ljudi, a veoma je popularna i na Instagramu i Jutjubu.

U viralnom snimku Mia je otvoreno pričala o nizu kozmetičkih zahvata. Podelila je svoja iskustva i rezultate, ne krijući da se u prošlosti osećala "ružno" i da je zato odlučila značajno da uloži u razne tretmane kako bi poboljšala svoje crte lica i tela. Radila je svašta - stavljala je filere u usne, uradila je zube, povećala grudi i operisala nos.

Mia je naglasila da, iako je nakon estetskih zahvata, imala povećano samopouzdanje, oni ne bi trebalo da se smatraju univerzalnim rešenjem za nisko samopouzdanje. "Mislim da je važno napomenuti da kozmetički zahvati ili plastična hirurgija nisu zamišljeni kao rešenje za sve probleme sa samopouzdanjem, iako mogu da pomognu", rekla je influenserka.

"Ono što mi se sviđa jeste da je, za razliku od mnogih osoba koje poriču da su nešto učinile, ona otvorena u vezi s tim", "Definitivno pre nisi bila ružna, ali ako te ovo čini srećnom, sasvim je u redu. Nos ti izgleda super, vrlo prirodno", "Nisi ružna, ali je činjenica da je razlika evidentna", glasili su komentari. Pogledajte kako je Mia izgledala:

...kao i kako Mia priča o operacijama:

Mia Dio
Izvor: YouTube/Mia Dio

BONUS VIDEO:

(MONDO)