Stil

ZAŠTO CEO SVET PRIČA O FRIZURI KOJA VEĆ OBARA SVE REKORDE? Ima sjajan RAZLOG da bude najtraženija u 2024! (FOTO, VIDEO)

Autor Tamara Veličković

Društvene mreže su preplavljene heštegom "brownie batter brunette", frizurom kojoj se predviđa najveća popularnost u 2024.

Izvor: Profimedia

Nova godina je vreme novih odluka i promena koje nikada nisu na odmet. Kao i uvek, ovu lekciju su odmah naučile žene zbog frizure koja je preplavila društvene mreže. Nosi naziv "brownie batter brunette" i ima benefit zbog kojeg je postala viralni hit - laka je za održavanje. Reč je o boji tamne čokolade sa svetlijim pramenovima, a frizeri su istakli da se odlično prilagođava različitim podtonovima kože.

Instagram i TikTok već prikazuju dame koje su se odlučile za ovakvu promenu, a kako stvari stoje, čini se da će ova frizura postati najtraženija u 2024. godini. Nisu joj odolele ni crnke, a ni plavuše, a razlog je što se lako održava i samim tim olakšava svakodnevnu bjuti rutinu svim damama.

Nijansa "brownie batter brunette" ima tamnu osnovu pri korenu. Potom postepeno prelazi u toplu boju, dok na samim krajevima postaje neutralna. Frizeri ističu da ova frizura izgleda "bogato i luksuzno" i preporučuju nekoliko plavih pramenova koji naglašavaju lepotu lica. Takođe, ukoliko se odlučite za ovu frizuru, onda bi trebalo da znate da nećete morati često da idete kod frizera.

Ako želite da postignete ovakav izgled, "naručite" smeđu nijansu sa blagim balajažem! Pogledajte kako izgleda:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)