VIDEO

ZA 27 GODINA RADA BEZ SLOBODNOG DOBIO ŠOLJU I KARTE ZA BIOSKOP: Ovog čoveka svi dobro pamte, sad se desilo BOŽIĆNO ČUDO!

Autor Tamara Veličković

Skoro tri decenije je radio za istu firmu, nije izostao ni dana, a za nagradu je dobio šolju, nešto slatkiša i karte za bioskop.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Da li se sećate Kevina Forda, čoveka koji je 27 godina radio za Burger King, nije izostao ni dana, a za nagradu je dobio šolju, nešto slatkiša i karte za bioskop? O vrednom kuvaru se pisalo dosta, kako je predano radio da bi prehranio svoju porodicu i to za platu kojom sebi nije mogao da obezbedi put kako bi video unuke.

Ovih dana stigla je nagrada koja je Kevinu promenila život. Zahvaljujući mnogim ljudima, uspeo je da kupi svoju prvu kuću u Nevadi. Odmah se pohvalio na društvenim mrežama, ističući da se trudi da ne zaplače. Kada je snimak na kom dobija nagradu za 27 godina rada ugledao svetlost dana, mnogi su porodici Ford počeli da uplaćuju donacije na stranici GoFundMe.

Njegov račun je od juna 2022. godine do sada postao bogatiji za oko 400.000 evra, odnosno nešto manje kada se oduzme procenat koji uzimaju vlasnici stranice. Kevin je sada kupio kuću sa tri spavaće sobe i dva kupatila. "Hteo sam vam svima da vam pokažem nešto, nešto što ste mi svi vi omogućili, nešto što ste učinili za mene", rekao je Ford u snimku i nastavio: "Možda nije vila, ali je moje i na tome vam svima jedno veliko hvala".

"Nisam mogao ni da sanjam da ću jednog dana postati vlasnik kuće, a sada imam ovu u kojoj će moja deca i moji unuci moći da me posećuju. Hvala vam još jednom svima na ovom čudu, na svemu što ste učinili za mene. Ovo je za mene istinski američki san, Božićno čudo", rekao je Ford. Pogledajte kako izgleda kuća koju je Kevin kupio:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)