Stil

SLAVNA ALBANKA PONOVO PRIVLAČI PAŽNJU! U super uskoj haljini jedva disala: A kad je krenula da sedne - BLAM...

Autor Teodora Boškovski

Dua Lipa ponovo privlači pažnju...

Izvor: Instagram/dualipa

Dua Lipa, slavna pevačica albanskog porekla na dodeli Zlatnog globusa pojavila se u krajnje nezgodnoj modnoj kombinaciji. Naime, ona je na crvenom tepihu došla u dugačkoj crnoj haljini u kojoj je jedva disala. Imala je muke i sa hodanjem i sedenjem.

Prelepa haljina poznate modne marke "Šapareli" koja je poznata po neobičnim kreacijama (prisetimo se haljina sa glavama životinja), napravila je dovoljno poteškoća pevačici. Na snimku se može videti koliko joj je teško bilo i da sedne, jer je haljina prilično kruta i ne savija se.

"Jedino mi je nedostajala ležaljka", napisala je Dua Lipa u opisu objave. Inače, Lipa je bila na dodeli jer je prvi put nominovana i to za pesmu u filmu Barbie pod nazivom "Dance the Night". Nagrada je pripala Bili Ajliš i njenom hitu "What Was I Made For?"  iz istog filma.

Ono što je bilo zanimljivo, kao kod svih modnih kreacija “Šapareli” modne kuće, jeste simbolika same haljine. Na sebi je imala zlatne detalje koji čije su konture podsećale na one koje ima kontrabas, violončelo ili violina. Ispod kukova, materijal se širao u "sirena" oblik. Pogledajte I sami kako je Dua Lipa izgledala:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)