VIDEO

IZGUBILA SINA, ŽIVELA NA ULICI I SKUPLJALA FLAŠE: Danas je DRUGA OSOBA, rasplakala se kad se pogledala u ogledalo!

Autor Tamara Veličković

Pogledajte transformaciju beskućnice koju je frizerka i šminkerka besplatno sredila!

Izvor: Instagram/shafaqnovruz/Printscreen

Još jedna transformacija beskućnika koja je zapanjila hiljade ljudi. Nakon što je izgubila sina, Rita je živela na ulici. Preživljavala je skupljajući flaše i kese. Izgledala je zapušteno, neuredno i bila je svesna toga. Otkrila je da je oduvek htela da sredi život, ali da niko nije želeo da je zaposli zbog izgleda. Kada je jedna frizerka i šminkerka iz Turske čula njenu životnu priču, odlučila je da joj pomogne.

Jednog dana joj je prišla i kako je otkrila, bila je šokirana zbog toga koliko je zapuštena. Pitala ju je da li želi da vidi kako može da izgleda uz malo nege i par trikova. Kada je Rita pristala, odmah su ušle u salon. Frizerka i šminkerka je istakla da je samo želela da joj vrati dostojanstvo i pokaže da nije neprimetna. "Fizička transformacija može da joj otvori vrata bolje budućnosti", rekla je.

Stilizovanje kose i šminkanje nisu jedine usluge koje je frizerka Riti pružila. Najpre ju je odvela kod stomatologa i pokrila sve troškove. Potom joj je detaljno uradila pedikir i manikir, depilaciju i počupala obrve. Kasnije je usledilo sređivanje kose. Rita je imala kratku, oštećenu i gotovo ućebanu kosu. Frizerka ju je učinila dužom pomoću ekstenzija i ofarbala je u svetliju nijansu.

Kada se Rita pogledala u ogledalo, rasplakala se. Sve vreme se gledala i govorila da ne može da veruje da je to ona. Izgledala je mlađe i ženstvenije, a reakcija je govorila više od hiljadu reči. Otkrila je kako joj frizerka vratila veru u život i ljude, kao i da se sada oseća znatno sigurnije i lepše. "Odmah ću početi da tražim posao", rekla je. Pogledajte ovu transformaciju:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)