AU!

MAJKA MI JE PRUŽILA RUKU DA SE UPOZNAMO! Transformacija kakvu niste videli, skockala se i ZAPREPASTILA promenom (VIDEO)

Autor Tamara Veličković

Popularna influenserka odlučila je da promeni imidž, a nastala je transformacija za pamćenje!

Izvor: Tiktok/cole_abbie /Screenshot

Kol Hoat je škotska influenserka koja je stekla veliku popularnost. Samo na TikTok-u je prati više od tri miliona ljudi, a sada se upustila izazov koji obećava najviše komentara. Kol ceo život ima kratku frizuru, voli mušku odeću i nikada se ne šminka. Odlučila je da se sredi kao nikada pre, a transformacija je izazvala haos na mrežama!

Pre bilo kakve promene u fizičkom izgledu, Kol je učila da hoda u štiklama. Potom je prekrila tetovaže, stavila periku i veštačke trepavice, a za sam kraj usledila je profesionalna šminka. Obukla je poslovnu, elegantnu kombinaciju - crnu haljinu i karirani kaput. Otišla je kod mame, a da sve bude zanimljivije, Kol se predstavila kao agent Luiz.

Njena majka u početku nije shvatila da razgovara sa svojom ćerkom, čak joj je i pružila ruku da se upoznaju. Ona nije bila jedina. Otac, brat i baka takođe nisu prepoznali Kol. Kada je prasnula u smeh, njena majka nije mogla da sakrije koliko je šokirana, a potom je otkrila da joj se ne dopada ćerkina transformacija. "Zaboga, nikada je ne bih prepoznao", prokomentarisao je njen otac. Pogledajte kako je sve ovo izgledalo:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)