Moda

NAJPLAĆENIJI MODEL I GLUMICA KOJA IGRA PRINCEZU DAJANU ŠOKIRALE! Naomi kao ROBIN HUD, plašt i mrežice OKO GLAVE

Autor Teodora Boškovski

Naomi Kembl i Ema Korin šokirale na crvenom tepihu!

Izvor: Profimedia

Sinoć je u Londonu održana poznata BAFA dodela filmskih nagrada. Na crvenom tepihu prošetale su brojne poznate ličnosti u svečanim, ali i nesvakidašnjim modnim kombinacija. Među njima, dve dame su se posebno istakle. U pitanju su vanvremenski model Naomi Kembel i mlada glumica Ema Korin.

Na Naomi smo navikli da može da izgleda savršeno, čak i kada obuče običan džak. Ovoga puta jedna od najplaćenoijih manekenki odlučila se za crnu kombinaciju "od glave do pete" koja je mnoge podsetila na Robin Huda. Model se odlučila za dugačku crnu haljinu koju je presekla zlatnim kaišem i preko koje je ogrnula crni plašt sa naborima. Ono što je posebno osvežilo Naomi u 53. godini života jeste bob frizura sa šiškama.

S druge strane, mlada glumica Ema Korin, koja je u hit seriji "Kruna" (The Crown) igrala princezu Dajanu, ponovo je zablistala u svom stilu. Poznata po svom neobičnom odabiru modnih komada i ovoga puta se nije povinovala trendovima i svakodnevici modne industrije. Ema je od uloge princeze Dajane promenila boju kose, te je plavu ofarbala u crnu i dodatno skratila. Na sebi je imala crni top sa dugim rukavima, dok je dole napravila potpuni kontrast. Ko bi rekao da se crna i plava boja tako slažu? Ema je dole obukla tirkizne hulohopke preko kojih je došla providna suknja od tila. Na sve to, izgled je upotpunila crnom mrežičom oko glave, dok su dole dominirale štikle u špic. Potpuni kontrast na delu!

Pogledajte kako su izgledale manekenka i glumica:

 (MONDO/T.B.)