Oskar 2024

"OVO JE DALEKO OD LEPOTE!" EMILI RATAJKOVSKI ZABRINULA FANOVE: Ponovo došla GOLIŠAVA, a na telu joj se sve OCRTAVA

Autor Teodora Boškovski

Slavna Emili Ratajkovski ponovo gološiva, ovog puta na dodeli Oskara!

Izvor: Profimedia

Jedna od najzgodnijih manekenki današnjice, Emili Ratajkovski, često zna da štedi na odeći - ne u finanisjkom smislu, koliko na materijalu. Retkost je kada se Emili obuče "kako treba", taćnije od glave do pete. Emili Ratajkovski koja je dobila epitet "manekenke iz kupleraja", upravo zbog svog načina oblačenja.

Često ume da šokira svojim modnim izdanjima na prestižnim događajima. Mnogi joj zameraju to što je "više gola nego obučena", te je tako bilo i na dodeli Oskara 2024. godine. Ona se na crvenom tepihu pojavila u beloj haljini prestižnog francuskog brenda "Jacquemus". Model haljine je prilično podsećao na venčanicu, minimalističke estetike sa primesama skulpturne umetnosti. Naime, posebnost haljine ogladala se najviše u gornjem deli koji se odvaja od tela. Upravo zbog toga, manekenkine grudi bile su "na udaru", izgledalo je kao da će svakog časa da ispadnu. Ali, Emili je ovoga puta bila pažljviija.

Otvorenih ramena i leđa, haljina je sa desne strane imala dugačak veo koji se vukao pri svakom koraku slavne manekenke. Osim golišavosti, korisnicima na društvenim mrežama za oko je zapala kilaža Ratajkovske. Naime, na jednoj slici je zauzela prepoznatljivu pozu za fotkanje pri kojoj su se ocrtavala rebra.

"Draga Emili, trebalo bi da jedeš izbalansiranu hranu. Ovo je daleko od lepote", napisao je jedan korisnik.

Inače, supermodel redovno trenira, a nakon porođaja psovetila se vraćanju linije u fit formu. Kune se u jedan napitak koji pije redovno i koji pomaže u sprečavanju nakupljanja neželjenih kilograma. Reč je o soku koji ima samo dva sastojka - kurkumu i cveklu.

Pogledajte u galeriji kako je Emili Ratajkovski izgledala na dodeli Oskara 2024:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)