SAVETI

NUTRICIONISTKINJA SKINULA 45 KG ZBOG JEDNOG OBROKA! Srbi ga obožavaju, pokazala i kako se pravi (VIDEO)

Autor Tamara Veličković

Nutricionistkinja je otkrila da je zahvaljujući jednom obroku uspela da smrša 45 kilograma!

Izvor: TikTok/nutritionbabe/Printscreen

Nutricionistkinja Alana Malstajn uspela je da smrša neverovatnih 45 kilograma, a sada je otkrila da joj je najviše pomogao jedan obrok. On dokazuje da je veći unos proteina za večeru ključan u cilju gubitka kilograma. Objasnila je da proteini pomažu u obnavljanju i rastu mišića i pružaju osećaj sitosti. Na taj način sprečava se prejedanje.

Ono što je posebno interesantno, to je da je nutricionistkinja jela picu sa pečurkama. Na TikTok-u je privukla veliku pažnju jer je podelila detaljan recept. "Testo" je napravila od belanaca koje je stavila u rernu zagrejanu na približno 150 stepeni. Smesu je pekla 25 minuta. Za to vreme, u tiganj je stavila razne vrste pečuraka sa uljem avokada, mlevenim belim lukom i začinima po izboru.

Nakon što je smesa bila gotova, namazala ju je prelivom za cezar salatu, a potom prelila pečurkama, seckanim mladim lukom i rotkvicama. "Ako pokušavate da smršate i jedete više proteina, bićete opsednuti ovom picom od pečuraka i da, cela pica može da bude jedna porcija", rekla je nutricionistkinja. Pogledajte kako to izgleda:

BONUS VIDEO: Hrana za mršavljenje

(MONDO/T.V.)