Nega

ŽIZEL BUNDŠEN (43) NAKON RAZVODA VIŠE VODI RAČUNA O SEBI! Otkrila šta prvo uradi kada se probudi ujutru

Autor Teodora Boškovski

Manekenka Žizel Bundšen otkriva kako je polazi za rukom da izgleda vitalno na pragu pete decenije života!

Izvor: Profimedia

Supermodel Žizel Bundšen harala je pistama devedesetih, njena lepota je krasila brojne modne kuće, ali niko nije znao šta se sve krije iza te lepote, dok ona sama nije odlučila da progovorila.

Poput svakog čoveka i Žizel je imala uspone i padove. Njen život se promenio nakon razvoda sa slavnim sportistom, Tomom Brejdijem. Morala je da promeni dosadašnji život iz korena, motiviše sebe i više povede računa o svom zdravlju i izgledu. Svoj fokus orijentisala je na decu, te je non-stop aktivna. Za The Wall Street Journal, Žizel Bundšen je otkrila kako joj to polazi za rukom. Kako je na samom početku rekla, najbitnija stvar kada ustane jeste da stavi masku bogatom kiseonikom na lice.

"Deo moje rutine i brige o sebi dovelo je da to toga ležem u 10 u krevet i budim se u pet ujutru", rekla je manekenka.

"Volim da popijem čašu tople vode sa liminom i keltskom solju. Onda se istežem nekih 15 minuta, onda 15 minuta meditiram. Zatim šetam psa, hranim ga i moj dan može da počne”, dodala je.

Zaštitno lice "Viktorijas sikret" otkrila je i da njena dnevna rutina zavisi od dece kojoj je jako posvećena. Sa Tomom Bredlijem, Žizel ima dvoje dece, sina Bendžamina (14) I ćerku Vivijen (11).

Pogledajte kako Žizel Bundšen izgleda:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)