MRŠAVLJENJE

DIJETA KOJOM JE ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SKINULA 20 KG! Čim pojede slatko, jednim trikom istopi kalorije

Autor Tamara Veličković

Anastasija Ražnatović je otkrila kako izgleda dijeta uz koju je izgubila čak 20 kilograma!

Izvor: Instagram/anastasijaraznatovic

Anastasija Ražnatović ima besprekornu figuru, ali nije oduvek tako izgledala. U jednom periodu se ugojila čak 20 kilograma. Otkrila je da je njen put do savrševnog izgleda trajao čak dve, tri godine, ali je uspela zahvaljujući određenim pravilima koje je uvela u svoju ishranu.

Kako je objasnila, tokom puberteta je imala emotivne krize, a utehu je pronalazila u hrani. Tada je odlučila da se upusti u proces mršavljenja, o kojem je nedavno govorila. "Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane", rekla je Anastasija za "Story" i otkrila šta radi kada pojede slatko.

"Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju", rekla je. Anastasija za doručak jede ovsenu kašu sa bobičastim voćem ili jaja sa povrćem, dok za ručak bira brancin i zelenu salatu. Za večeru voli da jede potaž od bundeve.

Anastasija ima još jedan savet, a to je da svaki put kad osetite glad, popijete čašu vode sa limunom. Na taj način će što pre nastupiti osećaj sitosti, smatra pevačica. Pogledajte i šta gastroenterolog prof. dr Vojislav Perišić kaže za čašu tople sa limunom.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)