Zanimljivost

ŽENE TEK SAD OTKRILE ŠTA ZNAČI "BRZO TUŠIRANJE"! Muškarci odu do kupatila, ali rade nešto treće

Autor Teodora Boškovski

Da li znate šta znači kad vam muškarac kaže da ide na "brzo tuširanje"?

Izvor: New Africa/Shutterstock.com

Neke tajne se odavno znaju, a neke zahvaljujući društvenim mrežama tek danas izlaze na videlo. Da li je to dobro ili nije, ostavićemo vas da se pitate. Kada je reč o muško-ženskim odnosima i na prvi pogled običnih navika, žene su izgleda tek sad saznale zbog čega nekad muškarci odlaze na brzaka u kupatilo.

Zahvaljujući moći društvenih medija, nedavno su otkrile jednu zanimljivost. Ponekad vam vaš muškarac može reći da ide na "brzo tuširanje" pre nego što nastavite sa uživanjem u krevetu. Ali ponekad ovo brzo pranje može da potraje mnogo duže nego što bi trebalo. Ispostavilo se da vaš čovek možda planira nešto drugo kada je kupatilo. Verovatno je da je otišao da obavi veliku nuždu, ali kako vas ne bi razočarao ili uvredio, on to vešto sakriva.

Dešava se da se obično "tuširanje" završava zvukom puštanja vode u toaletu. Sve se saznalo nakon što je jedna žena podelila svoju priču na društvenim mrežama. Na svom TikTok profilu ispod jednog videa napisala je: "Vaš muž se tuširao poslednjih 20 minuta, tako da pretpostavljate da mora da završi svakog trenutka i dolazi da legne da biste mogli da počnete film, ali onda čujete ispiranje toaleta koji pokazuje da se tek sada tušira".

Od kada je podeljen, video je dobio više od 12,6 miliona pregleda i 860.000 lajkova. Iskustva žena koja su osvanula ispod videa su mnogobrojna. Jedna žena je rekla da je svog muškarca "obučila" da prestane sa ovom navikom jer nije mogla više da izdrži.

Da li ste vi imali slično iskustvo?

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.B.)