Vau!

NAOMI KEMBEL ZAMRZLA VREME: U Kanu pokazala ko je "mama" mode, ušla je u haljinu iz 1996. godine

Autor Teodora Boškovski

Supermodel Naomi Kembel pojavila se u Kanu u haljini 28 godina staroj.

Izvor: Shootpix/ABACA / Abaca Press / P/Shootpix/ABACA/Profimedia

Kako kanski festival da prođe bez ikone stila i kraljice vitke linije (pa čak i u 53. godini) - Naomi Kembel. Crna pantera pojavila se na crvenom tepihu u Kanu u podmlađenom izdanju u svakom smislu te reči. Em što joj mnogi ne bi dali godine koje ime, em je ponela toaletu iz 1996. godine. kada je imala 25 godina i bila u usponu svoje modne karijere.

Slavna manekenka i zaštitnica brojnih modnih marki nije propustila prestižni događaj ni ove godine, pa smo imali prilike da je vidimo na premijeri filma "Furiosa: A Mad Max Saga". Naomi Kembel je odlučila da se pridruži recikliranju odeće i ponese vintidž izdanje crne haljine sa proprezima modne kuće Chanel.

Ona ju je već nosila 1996. godine na reviji ove francuske modne kuće, pokazavši da je uspela da zamrzne vreme. Naomi je uskočila u 28 godina staru haljinu sa šljkokicama i biserima na ramenima. Sastojala se od poprečnih providnhi proreza koji su otkrivaju golo telo. 

Za razliku od pre skoro tri decenije, kada je moda još uvek bila rezervisana i ne toliko slboodnija kao danas, Naomi je danas umesto helanki ispod odlučila da obuče samo crni donji veš, izazivajući maštu gledalaca. Svoju dugu kosu je pustila da bude potpuno prirodna i tršava, dok osmeh nije skidala sa lica. 

Pogledajte u galeriji kako je Naomi Kembel izgledala:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)