Rasprava

SVEKRVA ME PRED MUŽOM PROZIVA! Smeta joj kako se oblačim, a zaboravlja da živim u svojoj kući

Autor Teodora Boškovski

Jedna snaja javno se požalila na svoju svekrvu.

Izvor: YouTube/WhatsUpMoms

Ne samo na našim prostorima, već i u svetu, česta je netrpeljivost između snaje i svekrva. Zašitnička uloga majke (tačnije svekrve) nekada zna da pređe granice. Od tog trenutka netrpeljivost raste, a sve učestalije su svađe između supružnika

Jedna žena se javno požalila jer joj je suprug prigovorio zato što se sunča u bikiniju i po kući šeta u kratkom topu i šortsu, što smeta njegovoj mami kada im dolazi u posetu.

"Srećno sam udata za muškarca koji je 10 godina stariji od mene. Živimo u lepoj kući sa bazenom u kojem volim da uživam nakon napornog dana. Obično plivam, sunčam se u bikiniju i hodam po kući u mini topu i kratkom šortsu. Ali, nedavno nam je u posetu došla svekrva, koja smatra da sam previše razgolićena, pa sad i suprug traži da ne idem u bikiniju kad je njegova mama kod nas i da se presvučem za ručak ili večeru. Ne znam šta da radim?", požalila se anonimna žena.

"To me iritira, jer ne mislim da moja odeća bilo koga može da uvredi. Ne želim nikog da uvredim, ali to je moja kuća i želim da budem slobodna i radim ono što mi prija", dodala je snaja. U anonimnoj objavi napisala je i da je svom suprugu rekla da ne želi da menja svoje ponošanje.

Ubrzo su se oglasili korisnici popularnog foruma i napisali nekoliko saveta, od onih da treba da bude direktna sa svekrvom, do toga da treba da nauči da poštuje starije.

"Stvar je poštovanja i ukazivanja istog. Ne uzimaj sve zdravo za gotovo ili ćeš jednog dana ostati sama", glasio je jedan od komentara.

Šta vi mislite o ovome?

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)