Najpopularnija frizura za jesen 2024: Stoji svim oblicima lica, ravnoj i talasastoj kosi, a "briše" godine

Frizura koja sledi u nastavku biće najveći trend u jesen 2024. godine!

TikTok/hairby_chrissy

Stil koji savršeno stoji bilo kom obliku lica i pogodan je za sve uzraste - tako frizeri opisuju frizuru koja će biti najveći trend u jesen 2024. godine. Žene su polako počele da je traže, a frizeri kažu da tek očekuju talas zahteva u narednim mesecima. Da je već doživela veliku popularnost, dokazuju fotografije i snimci koji su preplavili TikTok i Instagram. U pitanju je bob frizura iz 90-ih.

"Bob frizura iz 90-ih može da bude bilo koje dužine. Obično se nosi opušteno, sa labavim loknama ili u elegantnom efektu koji dobijamo feniranjem", kaže jedna frizerka i dodaje da bob iz 90-ih može da se prilagodi različitim tipovima kose i oblicima lica, kao i da bez obzira da li imate ravnu, talasastu ili kovrdžavu kosu, reč je o trendu koji će istaći vaše najbolje karakteristike.

Ova frizura dodaje volumen kosi, daje joj obimniji i dinamičniji izgled. Ako imate tanku kosu, bob može da učini da vaša kosa izgleda gušće i bogatije. Osim toga, bob frizura ima efekat podmlađivanja jer naglašava crte lica, izdužuje vrat i stvara jasnu i elegantnu liniju koja može da pruži svež izgled vašem celokupnom izgledu.

U poređenju sa drugim frizurama, bob je relativno lak za održavanje. Može brzo da se stilizuje i izgleda dobro i u svetlijoj i u tamnijoj verziji. Ako želite frizuru sa puno volumena, bob iz 90-ih je odličan izbor. Frizeri preporučuju da tražite "neurednu, ali laku teksturu" ili "francuski bob". Prilagodite dužinu prema svojim željama, ali imajte na umu da ako je kosa jako kratka, biće teže ostvariti je.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

FRIZURA ZA OŠTEĆENU KOSU  Instagram/cappucci_hair_milan_