Najmoćnija frizura za jesen 2024: Izaziva najviše komentara, a već je zaludela poznate dame

"Dolce vita" frizura je najpopularnija frizura za jesen 2024. godine!

Shutterstock/Denys Kurbatov

Ako planirate promenu, da li ste spremni na onu drastičnu, koja izaziva mnogo reakcija i komentara? Jesen je vreme za osvežavanje kose i poigravanje sa različitim metodama stilizovanja. Jedna frizura se visoko plasirala na listi najpopularnijih, a ako je suditi po komentarima brojnih žena, retko koja sme da se usudi da je nosi. U pitanju je "dolce vita" frizura.

Ovo je frizura koja uključuje kratko ošišanu kosu u stilu italijanskih biznismena iz 60-ih godina prošlog veka. Simbol je elegancije i sofisticiranosti. Inspirisana i glamuroznim izgledom italijanskih diva iz zlatnog doba kinematografije, ova frizura odiše bezvremenskim šarmom. Poznate dame već su je prigrlile, pa imamo priliku da vidimo kako naglašavaju njenu ženstvenost.

Za razliku od klasičnog bob-a, koji je oštriji deo minimalizma, "dolce vita" frizura se ističe svojom mekoćom i volumenom. Njene raskošne talasaste pramenove lako je stilizovati, a kosi daju prirodan, ali ipak savršeno sređen izgled. Ona pruža više fleksibilnosti, jer može da bude prilagođena različitim dužinama i teksturama kose, od krupnih retro talasa do nežnih, prirodnih kovrdža.

Ono što "dolce vita" frizuru čini boljom od boba za jesen 2024. jeste njena sposobnost da unese toplinu i mekoću u svaki stajling. Bob frizura često deluje previše strogo, dok ova frizura donosi dozu opuštenog luksuza, a savršeno se uklapa sa slojevitom jesenjom garderobom i tamnijim tonovima šminke.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Moderno feniranje za volumen  TikTok/yseecoiffeur