Kako je moguće da u 66. ima zategnute noge i zadnjicu? Šeron Stoun pokazala vežbu, 10 puta lakšu od čučnjeva

Šeron Stoun pokazala je vežbu koja joj pomaže da u 7. deceniji ima vitku i zategnutu figuru.

Nina Prommer / Zuma Press / Profimedia

Nakon izlaska filma Niske strasti 1992. godine, dobila je status se*s simbola. Šeron Stoun i dalje ostaje jedna od najpoželjnijih žena. Sa 66 godina i dalje može da se pohvali vitkom figurom, holivudskim osmehom i svojom prepoznatljivom frizurom. Istovremeno, prihvatila je promene vezane za starenje i ne teži novim standardima lepote.

Glumica pilatesom održava svoje telo u formi, a kada je u pitanju nega kože, fokusira se na proverenu kozmetiku. I dalje koristi jeftinu hidratantnu kremu koju joj je majka jednom preporučila. Kosu pere svaka tri do četiri dana, a veruje u važnost redovne promene šampona i balzama. U svom kupatilu ima najmanje četiri različite marke sredstava za pranje kose. Ali kako je moguće da ima tako zategnutu figuru?

Šeron je nedavno na Instagramu objavila snimak i pokazala kako i kroz opuštanje u bazenu zateže noge. U trenutku kada izlazi iz bazena, na zglobovima se vide tegovi, što je odmah privuklo pažnju obožavatelja. Nosila je prugasti bikini i naočare za sunce, a mnogi su u komentarima napisali da izgleda savršeno. Pogledajte snimak:

Kako tegovi za zglobove mogu da pomognu?

Tegovi za noge su oprema koja je kreirana u obliku manžetne sa čičak trakom, koja daje dodatni otpor tokom treninga. Istovremeno, pogodni su i za kardio treninge i za trening snage. Da li su vežbe sa tegovima za zadnjicu, kukove, leđa i trbušnjake zaista korisne? Da, imaju mnogo prednosti:

  • Podstiču gubitak težine i oslobađaju višak kilograma i aktivno se bore protiv sagorevanja kalorija. Povećanje opterećenja pomaže u smanjenju masnog sloja, što dovodi do bržeg gubitka težine.
  • Povećavaju nivo snage i izdržljivosti, jačaju mišiće, a takođe povećavaju tonus srca, razvijaju plućni i kardiovaskularni sistem.
  • Toniziraju i daju mišićima prelepu definiciju kao rezultat rada sa većim težinama. Ovo je posebno primetno ako radite sa njima na uklanjanju problematičnih i opuštenih područja.
  • Poboljšavaju brzinu reakcije, usled čega povećavaju performanse sportista u vežbama gde je brzina rada važna.
  • Komplikuju svaku vežbu i pogodni su za izvođenje statičkih i dinamičkih varijacija. Uz njih možete da uključite čitave komplekse kardio treninga i treninga snage.
  • Pomažu vam da ne produžavate vreme vežbanja, već da radite svoje omiljene vežbe, uključujući hodanje, trčanje ili ples, dobijajući željeni nivo opterećenja.
  • Angažuju širok spektar mišića, uključujući i one koji nisu uključeni u redovne vežbe.
  • Pomažu u smanjenju povreda i stresa na zglobove i tetive, rade na predelu kukova i zadnjice bez iskoraka i čučnjeva.

Pogledajte najupečatljivija izdanja Šeron Stoun:

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Završila u bolnici zbog treninga  TikTok/brynnmapes